Jste zde

Domů » Ubytování

Bungalovy La Plantacion, Todoque

Ostrov La Palma a bungalovy La Plantacion

3-hvězdičkové bungalovy La Plantacion se nacházejí v klidném okolí Todoque, s krásným výhledem na hory ostrova La Palma. Jsou ideálním výchozím bodem pro krásné procházky a skvělým místem pro individuální dovolenou na ostrově. Nejbližší restaurace, obchody a supermarket jsou ve 2 km vzdáleném Puerto de Tazacorte. Los Llanos de Ariadne s mnoha dalšími nákupními a zábavními možnostmi je cca 5 km daleko. Na pláž Playa de Puerto de Naos se dostanete po 6 km, do hlavního města Santa Cruz de La Palma po 32 km.

Atraktivní prázdninové zařízení bylo postaveno na pozemku bývalých vilek. Všech 31 obytných jednotek je obklopeno krásnou zahradou, ve které se nacházejí také dva bazény se slunečními terasami. V budově s recepcí najdete internetový koutek, společenskou místnost s posezením. K dispozici je také společná pračka a sušička (za poplatek).
Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k zapůjčení zdarma. V ceně ubytování je také tenisový kurt a stolní tenis.

Řadové bungalovy typu B (cca 55 m2) jsou vybavené koupelnou a WC, kombinovanou obytnou místností s ložnicí (možnost spaní pro 3. osobu), samostatnou ložnicí, kuchyňským koutem s kávovarem, jídelním koutkem, topením, televizí se satelitem, trezorem a terasou. Maximální obsazení: 2 dospělí a 1 dítě. Samostatně stojící bungalovy typu B mají stejné vybavení, ale jsou prostornější (cca 70 m2) a disponují samostatnou ložnicí. Maximální obsazení: 3 dospělí.
Bungalovy typu C (cca 90 m2) mají 2 samostatné ložnice. Maximální obsazení: 3 dospělí a 1 dítě.
Úklid probíhá 2 x týdně, výměna ručníků 3 x týdně a výměna ložního prádla 1 x týdně.

Stravování: Vlastní, možnost dodávky čerstvého pečiva (za poplatek).

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov La Palma a bungalovy La Plantacion - bazén
Ostrov La Palma a bungalovy La Plantacion - ubytování

Místo

Bungalovy La Plantacion, Todoque 28° 37' 33.438" N, 17° 54' 9.3204" W
Location

Kanárské ostr. na FB