Jste zde

Domů » Ubytování

Bungalovy Villas Los Pajeros, Breña Baja

Ostrov La Palma a bungalovy Villas Los Pajeros

Ubytovací zařízení Villas Los Pajeros s bungalovy se nachází v blízkosti turistického národního hotelu "Parador Nacional de Turismo", v oblasti Breña Baja, obklopené klidným prostředím, s výhledem na moře a na hory ostrova La Palma. Najdete ho v místě, které je vzdálené jen 10 minut jízdy autem od hlavního města ostrova Santa Cruz de la Palma a stejně tak od letiště, a 7 minut od pláže "Playa de los Cancajos". Malá vesnice San Antonio leží asi 1 km od komplexu, zde najdete supermarket, lékárnu, banku, restaurace a malý bar.

Zařízení se skládá ze čtyř prostorných řadových bungalovů s krásným výhledem na moře. Každý má zahradu, ovocný sad s pomeranči, avokády, papájemi, mangem a citróny.
Hostům je k dispozici prádelna a sušárna. Venku najdete bazén s lehátky a slunečníky zdarma, sluneční terasu a prostor ke grilování.

Bungalovy pro 2 - 5 osob mají rozlohu cca 145 m2 a jsou vkusně zařízené. V přízemí se nachází útulná obytná místnost s krbem, televizí se satelitem, sejfem, samostatnou a kompletně vybavenou kuchyní s myčkou, malou koupelnou se sprchou a fénem, WC, ložnicí se samostatným lůžkem a terasou s výhledem na moře. V 2. patře se nachází ložnice s dvojlůžkem, velká komfortní koupelna a balkón s výhledem na moře.
Úklid je prováděn 5 x týdně, výměna prádla 2 x týdně.

Stravování: Vlastní.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov La Palma a bungalovy Villas Los Pajeros s bazénem
Ostrov La Palma a bungalovy Villas Los Pajeros - ubytování

Místo

Villas Los Pajeros 28° 38' 31.9056" N, 17° 47' 56.4936" W

Komentáře

Velmi klidný a udržovaný hotel, extrémně čistý, velmi vhodný k relaxaci. Celý dům byl každý den uklízen (kromě víkendů), ložní prádlo se měnilo 2 x týdně, ručníky na přání každý den! Kompletně vybavená kuchyně k samostatné přípravě jídla. Na pláž jsme jezdily autem (cca 10 minut). Velmi pěkný a čistý bazén, bohužel nebyl vyhřívaný.
Location

Kanárské ostr. na FB