Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ambar Beach, Playa de Esquinzo (Fuerteventura)

Fuerteventura a hotel Ambar Beach

Poloha

4-hvězdičkový hotel Ambar Beach se nachází na okraji zátoky Playa de Esquinzo, přímo nad mořem, na klidném místě ostrova Fuerteventura. K mírně se svažující, písečné pláži je to asi 300 m daleko.

Do centra městečka Playa de Jandia s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi je to přibližně 5 km, zastávku autobusu najdete 50 metrů od hotelu. Letiště je vzdálené 85 km, transfer z letiště trvá asi 2 hodiny.

Zařízení

Terasovitě postavený hotel nabízí k ubytování 244 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí a s posezením, internetový koutek (za příplatek), satelitní TV koutek, minimarket, klimatizovaná restaurace, restaurace "Las Tapas" (španělská kuchyně) a bar.

Ve venkovním areálu se zahradou jsou umístěné dva sladkovodní bazény (jeden s hydromasáží), samostatný dětský bazén, sluneční terasa, pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, osušky na kauci.

Sport a wellness

V ceně ubytování je plážový volejbal, squash a multifunkční sportovní areál. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační program, různá show a živou hudbu. Za poplatek je fitness centrum a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytovaní hosté mohou také využívat wellness centrum, kde najdou krytý bazén, dvě sauny, parní lázeň, relaxační zónu. Za poplatek jsou masáže a různé kosmetické procedury.

Ubytování

Prostorné dvoulůžkové pokoje (cca 28 m²) jsou světlé a moderně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou / WC, vysoušeč vlasů, telefon, satelitní TV, hudební kanál, trezor, mini chladnička, internetové připojení WLAN/WiFi a trezor (oboje za poplatek), klimatizace, balkón nebo terasa. Za příplatek je výhled na moře.

V nabídce jsou také suity, které mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější (cca 46 m²) a mají navíc kombinovaný obývací prostor s ložnicí a oddělenou ložnici.

Stravování

All inclusive - snídaně a obědy formou bufetu, večeře v restauraci formou bufetu nebo v restauraci "Las Tapas" (nutná rezervace předem) s různými teplými i studenými jídly, odpolední občerstvení a káva / čaj a pečivo. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje u jídla a v baru od 10:00 do 23:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Fuerteventura a hotel Ambar Beach s bazény
Fuerteventura a hotel Ambar Beach s terasou
Fuerteventura a hotel Ambar Beach - vnitřní bazén
Fuerteventura a hotel Ambar Beach - ubytování

Místo

Hotel Ambar Beach, Playa de Esquinzo 28° 4' 38.7876" N, 14° 18' 18.9828" W
Location

Kanárské ostr. na FB