Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Be Live Grand Teguise Playa, Costa Teguise

Lanzarote a hotel Be Live Grand Teguise Playa

Poloha

4-hvězdičkový hotel Be Live Grand Teguise Playa se nachází přímo u moře na Kanárském ostrově Lanzarote a nabízí tak ideální podmínky pro bezstarostnou dovolenou. Hotel je umístěn v turistické oblasti Costa Teguise, přímo u malé zátoky s pláží El Jablillo a plážové promenády.

K hlavní písečné pláži "Playa de las Cucharas" je to asi 10 minut pěšky. Bezpočet nákupních a zábavních možností, restaurací a barů najdete v bezprostřední blízkosti hotelu. Do Tahiche je to cca 5 km, na letiště asi 11 km daleko. Autobusová zastávka se nachází v docházkové vzdálenosti.

Zařízení

Tento komfortní hotel nabízí k ubytování více než 310 pokojů, dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí (24 hodin), směnárna, klimatizace, trezor (za poplatek), 6 výtahů, přístup k internetu (za poplatek), bufetová restaurace, mezinárodní restaurace, 2 bary, salonek, sluneční terasa, TV místnost, obchod.

Ve venkovním areálu najdete 3 vyhřívané plavecké bazény s mořskou vodou a bazén pro děti, stejně jako pool bar (otevřen sezónně) a dětské hřiště. U bazénu jsou k dispozici lehátka a slunečníky zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování mají hosté k dispozici fitness centrum, minigolf, squash, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek) a stolní tenis. Hotel pravidelně pořádá mezinárodní animační programy a živou hudbu, pro nejmenší hosty je připraven mini club.

Za poplatek je jízda na koni, biliár, půjčovna kol, golf, vodní sporty na pláži (plachtění, potápění, windsurfing, surfování, kitesurfing). Zpoplatněné jsou také masáže, sauna, solárium a whirlpool.

Ubytování

Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, trezorem (za poplatek), satelitní TV, telefonem a balkónem. Za příplatek jsou pokoje s výhledem na moře.

V nabídce jsou také Superior pokoje s výhledem na moře, které jsou umístěné v 5. a 6. patře.

Stravování

Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, různé občerstvení, káva / čaj a zákusky, výběr místních alkoholických a nealkoholických nápojů.

(údaje jsou z roku 2013)

Lanzarote a hotel Be Live Grand Teguise Playa s bazénem
Lanzarote a hotel Be Live Grand Teguise Playa s posezením
Lanzarote a hotel Be Live Grand Teguise Playa - ubytování

Místo

Hotel Be Live Grand Teguise Playa, Lanzarote 28° 59' 39.0408" N, 13° 29' 23.4168" W
Location

Kanárské ostr. na FB