Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dream Gran Tacande, Costa Adeje

Ostrov Tenerife a hotel Dream Gran Tacande

5-hvězdičkový hotel Dream Gran Tacande je umístěn v nové zóně Costa Adeje ostrova Tenerife, pouhých 50 metrů od krásné pláže Playa del Duque. Hotel s krásným výhledem na moře a až na sousední ostrov La Gomera je obklopen dalšími hotely luxusních kategorií.

Nejbližší nákupní centrum, bary a restaura jsou nedaleko hotelu. Podél promenády se dostanete během cca 15 minut k centru letoviska Playa de las Americas. Malá rybářská vesnice La Galeta je asi 1,5 km daleko a golfového hřiště "Costa Adeje" přibližně 2, 5 km.

Elegantní hotelový komplex otevřený v roce 2002 byl postaven v kanárském koloniálním stylu a nabízí k ubytování 206 dvoulůžkových pokojů a 44 suit v hlavní i ve vedlejších budovách. To vše s exkluzivním servisem a veškerým komfortem pro relaxační dovolenou.

Dále k jeho zařízení patří impozantní vstupní hala (zdarma internetové připojení WiFi) s recepcí, bary, salónky, restaurace se specialitami, společenské místnosti, butiky, kadeřnictví a konferenční místnosti.

V krásně upravené zahradě najdete 2 plavecké bazény s mořskou vodou (1 bazén je vyhříván během zimních měsíců) s výhledem na moře, whirlpool, pool bar, oddělený dětský bazén. Lehátka, plážové ručníky a slunečníky jsou k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je také posilovna, stolní tenis a biliár. Hotel pravidelně pořádá přes den animační program a večerní zábavu.

Za poplatek je tenisový kurt a paddle tenis, přilehlé moderní lázeňské wellness centrum "Vita Nova" s 2000 m² rozlehlým vodním světem, saunou, whirlpoolem a parní lázní.

Pohodlné a elegantní pokoje zařízené v teplých a světlých barvách (cca 45 m²) v koloniálním stylu jsou vybavené postelí s nebesy, klimatizací, TV se satelitním příjmem, mini barem (za poplatek), trezorem (bez poplatku), telefonem s přímou volbou, pohovkou, koupelnou s vysoušečem vlasů, oddělenou vanou a masážním sprchovým koutem, WC.

Všechny pokoje mají balkón nebo terasu za příplatek je možný boční nebo přímý výhled na moře. Internetové připojení WiFi je v pokojích za poplatek.

Junior suity mají stejné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější (cca 60 m²), navíc mají sedací kout a jacuzzi v koupelně, velký balkón nebo terasu s lehátky a s bočním výhledem na moře nebo s výhledem na bazén.

Senior suity mají stejné vybavení jako junior suity, ale jsou prostornější (cca 80 m²), navíc mají oddělený obývací pokoj. Všechny mají výhled na moře.

V ceně ubytování jsou podle výběru snídaně nebo polopenze - bohaté snídaně a večeře formou bufetu. K večeři je vyžadováno vhodné oblečení. Večeře v restauraci à-la-carte je možná za příplatek.

Polopenze Deluxe navíc zahrnuje 1x denně volný vstup do wellness lázní (od 16 let) a 10% sleva na procedury ve "Vita Nova". Na přání je možný 1 denní tisk na pokoj, káva a sušenky od 16:00 do 18:00 hodin ve VIP zóně. 1x za pobyt večeře v restauraci à-la-carte (nutná rezervace předem, nápoje nejsou v ceně).

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Tenerife a hotel Dream Gran Tacande se vstupní halou
Ostrov Tenerife a hotel Dream Gran Tacande s restaurací
Ostrov Tenerife a hotel Dream Gran Tacande s bazénem
Ostrov Tenerife a hotel Dream Gran Tacande s wellness
Ostrov Tenerife a hotel Dream Gran Tacande - ubytování

Místo

Hotel Dream Gran Tacande 28° 5' 27.2328" N, 16° 44' 26.052" W
Location

Kanárské ostr. na FB