Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel IFA Buenaventura , Playa del Ingles

Gran Canaria a hotel IFA Buenaventura

Oblíbený a centrálně umístěný prázdninový hotel IFA Buenaventura se nachází v centru letoviska Playa del Ingles na ostrově Gran Canaria. Leží asi 900 metrů od dlouhé písečné pláže s dunami, ke které několikrát denně jezdí zdarma kyvadlová doprava. Známé a rušné nákupní centrum "Kasbah" je vzdálené asi 400 metrů.

Oblíbené hotelové zařízení s živou atmosférou nabízí k ubytování 724 pokojů na 8 podlažích. K jeho zařízení dále patří recepce, výtahy, internetový koutek a WLAN v lobby (za poplatek), restaurace, bary a anglická hospoda, prádelna (za poplatek), kadeřnictví, obchod se suvenýry a butik.

V subtropické zahradě jsou 2 vyhřívané plavecké bazény (1 velký s animací a hudbou, druhý je odpočinkový), 3 whirlpooly, vodopády, 2 poolbary, sluneční terasa s lehátky k zapůjčení zdarma.
Pro nejmladší návštěvníky je určen samostatný dětský bazén, miniclub (v době prázdnin), minidisco, malé dětské hřiště.

V ceně ubytování je stolní tenis, plážový volejbal jsou zahrnuty a shuffleboard. Hotel pořádá bohatý animační program s hrami, show, tancem a živou hudbou.
Za poplatek je posilovna, 3 tenisové kurty s umělým osvětlením (tenisová škola s kurzy pro začátečníky i pokročilé), biliárd, masáže, multifunkční hřiště a škola potápění.

Prostorné a vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, posezením, telefonem, trezorem (za poplatek), satelitní televizí, balkónem.
Pokoje Superior mají stejné vybavení, nacházejí se v 6. - 8. patře a mají výhled na bazén.

Stravování: Polopenze, plná penze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu (na požádání hotel může připravit speciální stravu pro diabetiky), občerstvení 11:30 - 12:30 a 22.00 - 23.00 hodin, odpolední káva, čaj a pečivo 15:30 - 17:00 hodin. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje 11.00 - 23.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Gran Canaria a hotel IFA Buenaventura s bazénem
Gran Canaria a hotel IFA Buenaventura - ubytování

Místo

Hotel IFA Buenaventura 27° 45' 49.05" N, 15° 34' 1.4592" W
Location

Kanárské ostr. na FB