Jste zde

Domů » Gran Canaria

Hotel Marina, Playa Del Cura

Hotel Marina na ostrově Gran Canaria, Playa Del Cura

Hotel Marina leží přímo u přírodní zátoky, od kamenito-písečné pláže je oddělen pouze cestičkou. Nákupní možnosti jsou v blízkosti, v městečku Playa Del Cura.

Příjemný, v roce 2007 kompletně zrenovovaný hotel nabízí 275 pokojů, 4 výtahy, recepci, salon, pianobar, internetový koutek (za poplatek), 2 restaurace, společenskou místnost, minimarket. V upraveném venkovním prostoru se nacházejí 2 mořské a 2 sladkovodní bazény, bazénový bar, whirpool a sluneční terasa s lehátky a slunečníky, ručníky k dispozici na kauci.
V ceně ubytování je stolní tenis, střelba ze vzduchovky, boccia, vodní aerobik a plážový volejbal. Za poplatek je biliard, stolní tenis, masáže.
Během dne a večera se pořádají mezinárodní animační programy.
Pro děti je připraveno malé dětské hřiště, brouzdaliště, animační programy (4-12 let), minidisko o prázdninách.

Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s minibarem, gaučem, sejfem, klimatizací, satelitní televizí, telefonem, fénem, župany, sprchou, WC, balkonem nebo terasou s fantastickým výhledem na moře.
Junior suity mají navíc obývací pokoj a samostatnou ložnici.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive formou bufetu. Při all inclusive je navíc v poledne obět formou bufetu, snacky u bazénu, káva a koláč od 16 do 17 hodin, nealko nápoje, pivo a domácí víno během oběda a večeře. Od 11 do 23 hodin místní alkoholické a nealkoholické nápoje, které jsou označeny v lístku all inclusive.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Marina, Gran Canaria - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Blízkost moře a poloha hotelu je skvělá – zrovna tak jako atmosféra hotelu. Není tolik míst – za tuto cenu – kde se dá i v lednu koupat v moři.

Kanárské ostr. na FB