Jste zde

Domů » Gran Canaria

Hotel Paradise Las Tirajanas, San Bartolome De Tirajana

Gran Canaria s hotelem Paradise Las Tirajanas

Hotel Paradise Las Tirajanas leží ve výšce asi 950 m.n.m. na ostrově Gran Canaria, obklopen nádhernou horskou krajinou. K centru města San Bartolomé s typickými kavárnami, bary a restauracemi je to asi 1 km (10 minut chůze). Zastávka autobusu je vzdálená asi 800 metrů. K pláži Playa del Inglés je to asi 25 km.

Hotel je ideální pro hosty, kteří hledají klid. 3-patrový dům je velmi vkusně zařízený, s láskou k detailu. Najdete zde restauraci Santiago el Grande s kanárskou a mediteránskou kuchyní, bar s panoramatickými okny, bazén (podle počasí částečně krytý), sluneční terasu, dětské hřiště.
Zdarma je k dispozici fitness a plážový volejbal, za poplatek půjčovna kol, tenis, wellness s masážemi, vyhřívaná lehátka, bazének, turecká parní lázeň a 2 sauny.
Během dne se pořádají krátké animační programy.

Ubytování je možné pokojích s koupelnou, WC, fénem, klimatizací, topením, sejfem, satelitní televizí, minibarem za poplatek, telefonem, balkonem nebo terasou na horskou stranu.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře bufet nebo výběr z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Gran Canaria, hotel Paradise Las Tirajanas - ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Byli jsme velmi spokojeni s hotelem, polohou a možnosti vyžití ve volném čase. Rušivé by mohlo být, pokud by přijelo autobusy najednou velké množství turistů z Las Palmas nebo z pláží v hezkém místě San Bartolome. V tom případě by zamýšlená originálnost ubytování přišla vniveč.

Kanárské ostr. na FB