Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Palace Tres Islas, Corralejo

Fuerteventura a hotel Riu Palace Tres Islas u moře

Poloha

4,5-hvězdičkový hotel Riu Palace Tres Islas se rozkládá uprostřed fascinující oblasti písečných dun na ostrově Fuerteventura, v přírodní rezervaci "El Jable". Hotel leží u cca 7 km dlouhé, bílé písečné pláže, která se pozvolna svažuje do moře.

Centrum letoviska Corralejo, kde najdete mnoho nákupních a zábavních podniků, je vzdálené přibližně 5 km. Autobusová zastávka je cca 300 metrů od hotelu daleko.

Zařízení

Komfortní hotel nabízí k ubytování 372 pokojů na 5 patrech. Dále k jeho zařízení patří klimatizovaná vstupní hala s recepcí, internetové připojení WLAN (zdarma), internetový terminál (za poplatek), výtahy, hlavní restaurace s terasou, restaurace "Krystal", snack restaurace, bar, karetní místnost, piano bar s terasou, snack bar / kavárna, nákupní pasáž, kadeřnictví.

V zahradě se rozkládá velký bazénový komplex se 2 plaveckými sladkovodními bazény (1 z nich je vyhřívaný), jacuzzi, sluneční terasa, pool bar. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít posilovnu, stolní tenis, saunu a whirlpool, pro nejmenší návštěvníky je připraven mini club (4 - 12 let) a dětský bazén. Hotel pravidelně pořádá živou hudbu nebo večerní show.

Za poplatek je biliár, 4 tenisové kurty s osvětlením, tenisová škola a vodní sporty na pláži. Zpoplatněné jsou také procedury ve wellness centru "Renova Spa", masáže a kosmetika.

Ubytování

Komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 28 m²) jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací (centrálně řízenou), hudebním kanálem, satelitní TV, telefonem, mini barem a trezorem (oboje za poplatek), balkónem. Za příplatek jsou k dispozici pokoje s výhledem na moře.

Suity (cca 34 m²) mají podobné vybavení jako pokoje, ale navíc mají oddělenou místnost s možností přistýlky pro třetí osobu a druhou TV s plochou obrazovkou. Všechny suity mají alespoň částečný výhled na moře.

Vnější a větší suity (cca 40 m²) na mořskou stranu jsou umístěné v rozích jednotlivých pater, jsou vybavené jako menší suity, ale mají obzvláště velký slunný balkón.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - bohatá snídaně formou bufetu s celozrnnými výrobky a sektem, snídat je možné také na terase. Ve večerních hodinách (dva jídelní časy) se podává večeře formou bohatého a pestrého bufetu s velkým výběrem hlavních jídel, teplých a studených předkrmů, a dezertů.

2x týdně se koná ve večerních hodinách tématický bufet, při rezervaci předem je možné povečeřet v restauraci "Krystal". K večeřím je vyžadováno vhodné oblečení.

(údaje jsou z roku 2012)

Fuerteventura a hotel Riu Palace Tres Islas s pláží
Fuerteventura a hotel Riu Palace Tres Islas s bazénem
Fuerteventura a hotel Riu Palace Tres Islas - ubytování

Místo

Hotel Riu Palace Tres Islas, Corralejo 28° 42' 45.2448" N, 13° 50' 18.1428" W
Location

Kanárské ostr. na FB