Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rural Era de la Corte, Antigua

Hotel Rural Era de la Corte, Fuerteventura

Dvouhvězdičkový hotel Rural Era de la Corte se nachází ve venkovském prostředí, cca 500 m od centra města Antigua na ostrově Fuerteventura. Pláž Pozo Negro se rozkládá ve vzdálenost cca 10 km od ubytování. Obec Caleta del Fuste s velkým množstvím obchodů a příležitostí k zábavě je vzdálená přibližně 15 minut jízdy. Autobusová zastávka se nachází 100 m od hotelu.

Vkusně restaurovaný venkovský dům pochází z 19. stolení. Disponuje celkem 11 pokoji, vyznačuje se především rodinným servisem a moderním zařízením. K zařízení domu patří recepce se sejfem k pronajmutí, malá útulná jídelna se zastřešenou terasou. Dále zde naleznete čtenářský koutek a střešní terasu. K dispozici je zde také parkoviště a prádelna (za poplatek).

Ve venkovní části se zahradou se nachází menší plavecký bazén se sladkou vodou a sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma. Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště a dětský bazén.
V ceně ubytování je stolní tenis, boccia a malá posilovna. Za poplatek můžete využít tenisový kurt s umělým osvětlením nebo si zapůjčit horské kolo. Z městečka vedou skvělé turistické trasy do Ajuy (západní pobřeží).

Ve venkovském stylu zařízené pokoje (cca 20 m2) jsou vybavené antickým nábytkem, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, telefonem, televizí se satelitem a rádiem.
Stravování: Pestrá kontinentální snídaně.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Rural Era de la Corte, Fuerteventura - ubytování
Hotel Rural Era de la Corte s recepcí, Fuerteventura

Místo

Hotel Rural Era de la Corte 28° 25' 18.0192" N, 14° 0' 47.5992" W

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni a rádi sem pojedeme znovu. Pokoje jsou velmi příjemné a stylově zařízené. Byl v nich klid, jediné co zde může někoho rušit, jsou ptáci ve voliéře přímo za pokoji. Majitel byl velmi přátelský a ochotný. Je to pěkný hotel a vhodná alternativa k hotelům, které se nacházejí na pláži. Předpokladem pro příjemný pobyt je mít vypůjčené auto, protože hotel se nachází ve vnitrozemí. Je to ale skvělá poloha pro poznávání celého ostrova.
Location

Kanárské ostr. na FB