Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sir Anthony, Playa de las Americas

Ostrov Tenerife a hotel Sir Anthony

Poloha

5-hvězdičkový hotel Sir Anthony se může pochlubit krásnou architekturou a výbornou polohou u pláže "Playa del Camison". Najdete ho v těsné blízkosti nákupních a zábavních možností.

Sousední letovisko Los Cristianos stejně jako centrum letoviska Playa de las Americas na ostrově Tenerife se nacházejí asi 20 minut pěší chůze od hotelu. Hlavní město Santa Cruz de Tenerife je vzdálené asi 75 km, letiště 80 km.

Zařízení

Komfortní hotel je součástí luxusního prázdninového komplexu Mare Nostrum Resort, který zahrnuje celkem tři hotelové areály. K ubytování nabízí 70 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtahy, připojení na internet WLAN (v ceně), bar, restaurace "Windsor" a terasa.

V celém komplexu Mare Nostrum Resort, jehož služby mohou hosté využívat, je několik dalších restaurací, butik, kadeřnictví, kosmetický salón a TV místnost.

V udržované zahradě, která se rozprostírá mezi hotelem a mořem, je k dispozici vyhřívaný bazén, balijská lůžka, klidné posezení a jacuzzi. Lehátka, podložky, slunečníky a osušky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Aktivity a wellness

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako minigolf, 1 tenisový kurt, plážový volejbal, 2 multifunkční sportovní hřiště a posilovna. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavní program, živou hudbu a piano music. Pro nejmenší hosty jsou připraveny dětské animace a mini club v hotelu Mediterrean Palace.

Za poplatek je stolní tenis, vybavení na tenis a osvětlení kurtů, 5 golfových hřišť v okolí. Zpoplatněné je také wellness centrum Mare Nostrum Spa s krytým bazénem, ​​saunou, parní lázní, jacuzzi, masážemi a dalšími procedurami.

Ubytování

Superior pokoje jsou luxusně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou s hydromasáží, koupelová kosmetika Molton Brown, vysoušeč vlasů, župany a pantofle, klimatizace, LCD televize, telefon, mini bar (za poplatek), trezor, internetové připojení Wi-Fi, hudební systém, balkón s výhledem na bazén.

Za příplatek jsou pokoje v horních patrech, které mají výhled na moře a přístup k vlastnímu bazénu s exkluzivní sluneční terasou.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou à-la-carte se podávají v restauraci "Windsor". V nabídce je pestrá středomořská a kanárské kuchyně, je možné také objednat speciální menu pro vegetariány a bezlepkovou stravu. Večeře je možná také v jedné z dalších restauracích resortu.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Tenerife a hotel Sir Anthony se sluneční terasou
Ostrov Tenerife a hotel Sir Anthony s terasou
Ostrov Tenerife a hotel Sir Anthony s restaurací
Ostrov Tenerife a hotel Sir Anthony - ubytování

Místo

Hotel Sir Anthony, Playa de las Americas 28° 3' 11.2536" N, 16° 43' 48.4392" W
Location

Kanárské ostr. na FB