Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sunrise Costa Calma Beach Resort, Costa Calma

Kanárský hotel Sunrise Costa Calma Beach Resort u moře

4-hvězdičkový hotel Sunrise Costa Calma Beach Resort se nachází přímo v jedné malé písečné zátoce, s vlastním hotelovým úsekem pláže.

K začátku pláže Costa Calma na ostrově Fuerteventura a k nejbližším nákupním a zábavním možnostem je to asi 10 minut pěší chůzí.

Resort nabízí k ubytování 556 pokojů ve dvou hotelových budovách a v jedné 3-patrové apartmánové budově.

K dalšímu zařízení patří vstupní hala s recepcí, televizní a hrací koutek, internetový terminál a bezdrátové připojení WLAN (za poplatek), butiky, obchody, restaurace a dva bary, prádelna (za poplatek).

Ve venkovních prostorech jsou umístěné tři sladkovodní bazény se sprchami, sluneční terasa, dva pool bary a jeden snack bar. Lehátka, slunečníky a podložky jsou k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je multi sportovní hřiště, nohejbal, šnorchlování, aerobik, stolní tenis, šipky, lukostřelba, vodní aerobik, vodní pólo, plážový volejbal, whirlpool, sauna, 2 tenisové kurty, posilovna.

Za poplatek jsou masáže, beauty salón, kadeřnictví, billiard, potápěčské centrum v hotelu, škola surfování (od místních provozovatelů).

Hotel 6x v týdnu pořádá denní a večerní zábavu, 2x týdně show a příležitostně tanec s živou hudbou. Pro děti je připraven mini club (ve věku 4-12 let), samostatný dětský bazén, dětské hřiště.

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, minibarem, telefonem, TV se satelitním příjmem, klimatizací a trezorem (za poplatek).

Apartmány mají podobné vybavení, ale navíc plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubu, kávovar a toustovač, obývací pokoj s místem ke spaní pro další 2 osoby.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, kontinentální snídaně (10.30–11.30 hodin), zmrzlina po celý den, odpolední káva, čaj a zákusky, místní alkoholické a nealkoholické nápoje k jídlům v restauraci, v barech (11-18 hodin) a v salónku (18-23 hodin).

(údaje jsou z roku 2011)

Kanárský hotel Sunrise Costa Calma Beach Resort s pláží
Kanárský hotel Sunrise Costa Calma Beach Resort s bazénem
Kanárský hotel Sunrise Costa Calma Beach Resort se zahradou
Kanárský hotel Sunrise Costa Calma Beach Resort - ubytování

Místo

Hotel Sunrise Costa Calma Beach Resort 28° 10' 1.6788" N, 14° 13' 1.9344" W
Location

Kanárské ostr. na FB