Jste zde

Domů » Gran Canaria

Hotel Barceló Margaritas, Playa del Ingles

Gran Canaria a hotel Barceló Margaritas

Poloha

4-hvězdičkový hotel Barceló Margaritas se nachází v turistické hotelové zóně letoviska Playa del Inglés, na jihu ostrova Gran Canaria.

Písečná pláž je vzdálená cca 1,5 km, doveze vás k ní hotelový kyvadlový autobus zdarma, stejně jako k písečným dunám Maspalomas.

Nákupní centrum "Yumbo" s mnoha bary, restauracemi, kavárnami a různými obchody je asi 700 m daleko. Letiště je vzdálené asi 30 kilometrů.

Zařízení

Oblíbený hotelový komplex se skládá z hlavní a vedlejší budovy, k ubytování nabízí ​​celkem 490 pokojů a apartmánů.

K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, Wi-Fi a internetový koutek (za poplatek), výtahy, bufetová restaurace, bary, TV místnost a noční klub.

V upravené zahradě jsou 2 sladkovodní bazény (vyhřívané), sluneční terasy, 2 pool- / snack bary, dětský bazén, oddělená nudistická střešní terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako fitness centrum, boccia, shuffleboard, vodní aerobik, vodní pólo, fotbal, volejbal a stolní tenis. Hotel pro své hosty pravidelně pořádá pestrý denní a večerní program.

Pro nejmenší hosty je připraveno dětské hřiště a dětský mini club. Za poplatek je biliár, tenisové kurty s osvětlením, sauna a masáže.

Ubytování

Světlé a moderně zařízené pokoje typu Superior (cca 35 m2) jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, WiFi a minibarem (oboje za poplatek), trezorem (za poplatek), klimatizací, balkónem.

Prostornější apartmány jsou vybaveny podobně, ale mají navíc kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, oddělenou ložnici a malý kuchyňský kout.

Stravování

Polopenze (snídaně a večeře) nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení po celý den, odpolední káva / čaj a zákusky, zmrzlina a místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 23:00 hodin. 2x týdně hotel pořádá tematický bufet.

(údaje jsou z roku 2014)

Gran Canaria a hotel Barceló Margaritas s bazénem
Gran Canaria a hotel Barceló Margaritas s barem
Gran Canaria a hotel Barceló Margaritas s restaurací
Gran Canaria a hotel Barceló Margaritas s terasou
Gran Canaria a hotel Barceló Margaritas - ubytování
Ostrovy: 

Místo

Hotel Barceló Margaritas, Gran Canaria 27° 45' 48.9384" N, 15° 34' 48.864" W
Location

Kanárské ostr. na FB