Jste zde

Domů » Gran Canaria

Aparthotel Marina Suite, Puerto Rico

Hotel Marina Suite s bazénem na Gran Canarii

Hotel Marina Suite leží přímo u přístavu Puerto Rico na ostrově Gran Canaria a je vzdálen asi 300 m od dlouhé písečné pláže. V blízkosti hotelu jsou mnohé nákupní a zábavní možnosti, restaurace a bary.

Aparthotel Marina Suite nabízí svým hostům přijímací halu s recepcí, lobby bar a restauraci. Ve venkovním areálu se nachází bazén se sladkou vodou a sluneční terasa s bazénovým barem. Slunečníky a ručníky jsou k dispozici zdarma. Pro děti je tu samostatný dětský bazén a miniklub (4-12 let).

Apartmány jsou vybaveny kombinovanou obývací a spací částí, samostatnou ložnicí, kuchyňským koutem (s lednicí, mikrovlnnou troubou, toasterem, kávovarem a rychlovarnou konvicí), klimatizací, telefonem, sejfem, satelitní televizí, vanou nebo sprchou, WC, fénem a balkonem nebo terasou (některé apartmány mají i 2 ložnice).
Apartmány Deluxe jsou prostornější a jsou navíc vybaveny župany, pantoflemi, sektem při příjezdu, DVD-výběrem na recepci a nádherným výhledem na moře.

Ubytování se nabízí bez stravy, se snídaní nebo s polopenzí. Nabídka studených a teplých pokrmů je formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Aparthotel Marina Suite, Gran Canaria - ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Dobrý hotel s velmi pěkným bazénem a jeho okolím a přímo u moře. Pláž je velmi zalidněna, pro středisko Puerto Rico je příliš malá, nabízí ale jemný písek se zátokou chráněnou před větrem (jiho-západ ostrova bývá většinou ve „větrném“ stínu, což je důležité, pokud chcete ležet uvolněně na pláži).

Kanárské ostr. na FB