Jste zde

Domů » Fuerteventura » Corralejo

Apartmány Casa La Calerita, Yaiza

Jedna z budov La Calerita a bazén, Lanzarote

Apartmány Casa La Calerita se nacházejí pod vulkánem mezi obcemi Puerto Calero a Yaiza, cca 2 km od vesnice Uga na ostrově Lanzarote. Ve vzdálenosti 5 km se nachází pláž Playa Quemada, přístav Puerto Calero je vzdálen 4 km město Puerto del Carmen 8 km. Nejbližší supermarket, restaurace, bary, lékárna a banka se nacházejí ve 4 km vzdálené obci Yaiza.

Areál se nachází na osamoceném místě a vyznačuje se nádherným výhledem na okolní krajinu a moře. Při dobrých podmínkách vidíte dokonce až na sousední ostrov Fuerteventura. Nedaleko tohoto objektu se nachází stáj, která patří majiteli hotelu. Výlety na koních, stolní tenis, půjčování horských kol a dětský park s poníky jsou za poplatek.

Calerita je rozdělena do obytných jednotek Calerita A, Calerita B a Duplex Studio Calerita C. Všechny bytové jednotky mají společný vchod a plavecký bazén s lehátky, grilem a posezením. Kromě toho se nachází na pozemku jedna restaurace.
Úklid je prováděn na začátku a na konci pobytu, výměna ložního prádla a ručníků 1x týdně.

Calerita A je pro max. 4 osoby, apartmán má celkovou plochu 158 m2 a disponuje 2 samostatnými ložnicemi. V jedné z ložnic je dvojlůžko, vlastní koupelna se sprchou a WC. V druhé ložnici naleznete 2 samostatné postele a koupelnu se sprchou a WC. V obou místnostech se nachází velká skříň na oblečení, 2 noční stolky a okno. V obytné místnosti se nachází sedací souprava a jídelní stůl. Výjimečné na této místnosti je množství světla, které sem proniká přes prosklenou část střechy a dvě velká okna s výhledem na moře. Nachází se zde přirozený větrací systém, který i v létě zajistí příjemnou teplotu. Z obytné místnosti vedou schody do dalšího malého pokoje s posezením, který je vhodný především jako čítárna. Ve spodní části domu se nachází společný gril. Uzavřená vestavěná kuchyně je plně vybavená kávovarem, toasterem, ledničkou, el. sporákem atd.

Calerita B je pro max. 2 osoby, obytná plocha je 53 m2 (+ 12 m2 terasa). Tento apartmán disponuje obytnou místností, kde se nachází jídelní stůl s židlemi, sedací souprava a integrovaná, kompletně vybavená kuchyně s kávovarem, toasterem, lednicí, el. sporákem atd. Terasa je vybavena zahradním nábytkem. Přes malou chodbu se dostanete do koupelny se sprchou a WC a do samostatné ložnice. Tam se nachází dvojlůžko, skříň na oblečení, 2 noční stolky a komoda se zrcadlem.

Calerita C je pro 1 - 2 osoby, obytná plocha cca 32 m2, bez terasy. Kombinovaná obytná místnost, ložnice se 2 postelemi, vestavěná skříň, psací stůl a 2 křesla. O 3 schody níž se nachází malý kompletně vybavený kuchyňský kout. Vedle toho se zde nachází samostatná koupelna se sprchou, umyvadlem a WC.

Calerita D je malý apartmán s kombinovanou obytnou místností a ložnicí s možností spaní 3. osoby, s kuchyňským koutem, který se nachází v horním patře apartmánu. Přes točité schody se dostanete do spodního patra, kde se nachází ložnice a koupelna.

(údaje jsou z roku 2011)

Apartmány Casa La Calerita, Yaiza - ubytování
Ostrovy: 

Místo

Apartmány Casa La Calerita 28° 56' 28.1508" N, 13° 44' 36.5316" W
Location

Kanárské ostr. na FB