Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Casablanca, Morro Jable

Fuerteventura a apartmány Casablanca

Apartmánové zařízení Casablanca se nachází na okraji obce Morro Jable, na svahu s krásným výhledem na Atlantik. K dlouhé pláži Jandia a k malému přístav je to jen několik minut pěší chůze. Nákupní možnosti a restaurace se nacházejí přímo ve vesnici, turistické centrum Jandia je vzdálené cca 2 km.

Malý, osobně vedený dům má německé majitele. Je vybavený 12 apartmány, které jsou postaveny na několika úrovních ve formě teras. Hostům je k dispozici sluneční terasa s lehátky (v ceně) a slunečníky, bazén se sladkou vodou a s terasou. Obsluha je na recepci pouze v určitých hodinách, v neděli a o svátcích je zavřená, internetové připojení WLAN je za poplatek.

Apartmány (pro 1 – 3 osoby) jsou velmi vkusně zařízené, mají obytnou místnost a kompletně vybavenou kuchyni s mikrovlnnou troubou, samostatnou ložnici, sprchu, WC, telefon, TV se satelitem, rádio, sejf. Některé apartmány jsou s balkónem nebo s terasou s výhledem na moře.

Duplex-Penthouse (pro 1 – 4 osoby) jsou zařízené stejně, v dolní části se nachází otevřená ložnice, nad ní se nachází obývací pokoj s další otevřenou ložnicí, je zde velká uzavřená terasa a 2 otevřené terasy s výhledem na moře.

Stravování: Vlastní nebo se snídaní, je možné zajistit dodání čerstvého pečiva (za poplatek).

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Byli jsme zde letos stejně jako minulý rok, a opět velmi spokojeni. Objekt je malý a mimo turistické centrum. Je možné v noci spát v klidu a člověk není rušen sousedy. Dobré restaurace na promenádě jsou vzdálené jen několik minut chůze. Je to přesně to, co člověk potřebuje k odpočinku.

Kanárské ostr. na FB