Jste zde

Domů » Tenerife

Gran Hotel Roca Nivaria, Playa Paraiso (Costa Adeje)

Hotel Gran Hotel Roca Nivaria u moře, Tenerife

Gran Hotel Roca Nivaria leží v místě Playa Paraiso, přímo u moře. K centru letoviska Costa Adeje je to od hotelu 12 km, k písečné pláži Playa Fanabe asi 10 km.

V roce 2005 otevřený hotel patří stejné podnikatelské rodině jako hotely Jardines de Nivaria a Colon Guanahani. Najdete zde hlavní restauraci, bazénovou restauraci, 3 á-la-carte speciální restaurace se španělskou, italskou a mezinárodní kuchyní, 4 bary. V krásné zahradě je vyhřívaný mořský bazén, sladkovodní bazén a jacuzzi. V ceně ubytování jsou lehátka, slunečníky i osušky.

Sport a zábava v ceně: multi–sportovní hřiště, stolní tenis, volejbal, moderní fitness, animační programy. Za poplatek jsou 2 tenisové kurty, zkrášlovací procedury a masáže v lázních.
Pro děti je připraven miniklub (4-12 let), samostatný dětský bazén a dětské hřiště, hlídací servis na vyžádání za poplatek.

Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené telefonem, minibarem, sejfem, satelitní televizí, klimatizací, fénem, župany, koupelnou, oddělenou vanou a sprchou, WC, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
Juniorsuity mají o oddělený obývací pokoj navíc a jsou pro max. 4 osoby.
Suity (65 m2) mají stejné vybavení jako juniorsuity, jsou navíc s designérským nábytkem a výhledem na moře.
Superiorsuity (70 m2), s velkou terasou s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - všechna jídla v bufetové formě, 1x týdně večeře v restauraci se specialitami (nutno objednat předem). Nealko nápoje, víno, pivo a místní alkoholické nápoje od 10 do 18 hodin na baru a od 18 do 23 hodin v pianobaru. Káva a pečivo v baru mezi 16 a 17.30. Ledové nápoje, káva, nealko nápoje, pivo v bazénovém baru od 10 do 18 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Tenerife, hotel Gran Hotel Roca Nivaria - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Byli jsme absolutně spokojeni a vrátíme se tam. Hotel: Vše perfektní, všechna očekávání splněna. Pokoje: Nádherně veliké, koupelna obrovská a krásná, také balkon s výhledem na moře nádherný! Poloha: Nemůžeme posoudit okolí, neboť jsme tu byli pouze 1 týden. V blízkosti není pláž, ale nevadilo nám to, protože okolí hotelu je nádherné a nic víc jsme nepotřebovali. V noci absolutní klid, spalo se báječně. Jídlo a pití: Jídlo dobré, příjemné bylo, že se dá jíst u bazénu. Pláž: Přímo u hotelu není žádná pláž

Kanárské ostr. na FB