Jste zde

Domů » Tenerife

Hotel Abama Resort, Guia De Isora

Hotel Abama Resort u moře, Tenerife

Hotel Abama Resort v obci Guia De Isora leží přímo na okraji pláže s hotelovým plážovým klubem (zátoka ke koupání je dosažitelná výtahem) ležící na vyvýšenině s fantastickým výhledem na moře a ostrov La Gomera. Prostředí je plné místní vegetace a je vhodné pro golfisty a hosty hledající klid. Centrum města Playa de las Américas je vzdálené asi 25 km.

Hotelový resort je postavený v arabském stylu a nabízí uměleckou architekturu v subtropické krajině. Má 420 obytných jednotek rozdělených do citadely a okolo ležících vil. K příslušenství tohoto exkluzivního resortu patří vstupní hala, recepce, výtahy, 10 restaurací, ve kterých jsou nabízeny kulinářské speciality, 5 barů, čítárna, butik a umělecká galerie. V obrovském komplexu najdete stylovou krajinu okolo bazénů, kterých je tu 8 a jsou znamenitě vsazené do bujně obrostlé vulkánové krajiny. Lehátka a slunečníky jsou zdarma u bazénů i na pláži.
Pro malé hosty je tu miniklub (4-11 let), samostatný dětský bazén a minidisko. Individuální hlídání dětí je na objednávku a za poplatek.
Sport a zábava v ceně: Fitness. Za poplatek: termální bazén, tenisový a kajakový klub, velké množství vodních sportů. Lázně s tureckou koupelí, máčecí vana, africká sauna, bylinková parní koupel, sprchový svět, "pohyblivý" bazén, zahradní bazén, zkrášlovací a ozdravné programy. Vlastní golfový prostor s 18-ti jamkovým golfovým hřištěm, klubovým domem, golfovým obchodem, golfovou akademií a tréninkovým místem pro začátečníky – vše za poplatek.
Přes den hotel pořádá bohatý zábavní program a večer živou hudbu.

Dvoulůžkové pokoje Deluxe: Ubytování v moderně vybavených pokojích v koloniálním stylu s koupelnou se sprchou a WC, fénem, županem, telefonem, internetem (za poplatek), sejfem, satelitní televizí, minibarem (za poplatek), klimatizací, balkonem nebo terasou. Je možno si objednat pokoj s výhledem na moře.

Strava: Snídaně nebo polopenze. Snídaně jsou formou bohatého bufetu s teplými a studenými pokrmy, k večeři je různorodá kulinářská nabídka ve stylové á-la-carte restauraci a bufetové restauraci.

(údaje jsou z roku 2010)

Tenerife, hotel Abama Resort - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Nejlepší poloha na ostrově. U 5-ti hvězdičkového hotelu by to ovšem chtělo lépe vyškolený personál. Pokoje: Perfektní ubytování s perfektním vlastním bazénem.

Kanárské ostr. na FB