Jste zde

Domů » Tenerife

Hotel Arenas Del Mar, El Medano

Hotel Arenas Del Mar s bazénem, Tenerife

Klidný hotel Arenas Del Mar leží na okraji města El Medano, přímo na tmavé písečné pláži ostrova Tenerife. Centrum s nákupními možnostmi a restauracemi je vzdálené asi 1 km, letiště 10 km.

Stylově zařízený hotel nabízí 155 obytných jednotek v 5 patrech, přijímací halu, recepci, sedací kouty, 2 výtahy, internetový koutek a WLAN (za poplatek), bufetovou restauraci, á-la-carte restaurace s výhledem na moře, 3 bary, televizní místnost, diskotéku, butik, minimarket.
V upraveném venkovním prostoru najdete mořský bazén a sluneční terasu. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu zdarma.
Pro malé hosty je k dispozici miniklub (4-12 let), samostatný dětský bazén a dětské hřiště.
Sport a zábava v ceně: Fitness, za poplatek centrum pro thalassotherapii s bazénem, sauna, jacuzzi, turecká koupel, aroma-sprchy, masáže. Surfování na pláži u místních provozovatelů. Během dne a večera hotel pořádá bohatý animační a zábavní program.

Útulně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s WC, fénem, telefonem, sejfem, satelitní televizí, minibarem (za poplatek), klimatizací, balkonem.
Juniorsuite (2-3 osoby): Stejné vybavení jako dvoulůžkový pokoj, navíc s obytnou zónou s možností k přespání pro 3. osobu. Maximální obsazení 3 dospělí nebo 2 dospělí a 1 dítě.

Strava: Polopenze nebo all inclusive. Všechna jídla formou bufetu.
All inclusive zahrnuje: Snídaně, obědy a večeře bufetovou formou, snacky u bazénu 10.00-13.00 hodin, odpolední kávu, čaj a pečivo 15.00-18.00 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00-23.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Tenerife, hotel Arenas Del Mar - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Byli jsme velmi spokojeni a měli jsme báječnou dovolenou. El Medano je výchozí bod pro horolezecké túry.

Kanárské ostr. na FB