Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atlantis Bahia Real, Corralejo

Hotelový areál Atlantis Bahia Real s bazénem, Fuerteventura

Hotel Atlantis Bahia Real se nachází na ostrově Fuerteventura, přímo u moře s výhledem na sousední ostrovy Lobos a Lanzarote. Písčitá pláž Corralejo je vzdálena cca 1 km, na pláž Grandes Playas jezdí denně zdarma autobus. Centrum s obchody a restauracemi je vzdálené asi 20 minut chůze.

Jedná se o luxusní hotel s elegantní přijímací halou, recepcí, barem, internetovým koutkem, výtahy, butikem, kadeřnictvím, kosmetickým salónem, bufetovou restaurací a 3 á-la-carte restauracemi.
Na zahradě se nachází 2 vyhřívané plavecké bazény, samostatný dětský bazén (vyhřívaný), restaurace a bar u bazénu, jacuzzi, sluneční terasa s lehátky, podložkami a slunečníky (v ceně).

Sport a zábava v ceně: Posilovna, spa a wellness centrum (vstup od 16 let) – sauna, parní lázně, zábavní bazén. Za poplatek je orientální parní lázeň resulbad, masáže a 3 whirlpooly.
Večer hraje živá hudba v hotelovém baru.

Stylové pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, TV se satelitem, rádiem s CD přehrávačem, internetovým připojením, sejfem, minibarem, vanou nebo sprchou a WC, fénem, koutkem k posezení a balkónem. Je možná rezervace pokoje s výhledem na moře.
Juniorsuity mají stejné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější, s gaučem určeným ke spaní a samostatnou sprchou. Nacházejí se v přízemí a mají terasu.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně i večeře jsou podávané formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Atlantis Bahia Real, Fuerteventura
Hotel Atlantis Bahia Real, Fuerteventura - možnost ubytování

Kanárské ostr. na FB