Jste zde

Domů » Gran Canaria

Hotel Bohemia Suites & Spa, Playa Del Ingles

Hotel Bohemia Suites & Spa, Gran Canaria

Hotel Bohemia Suites & Spa leží na centrální, ale přesto klidné straně ulice. Plážová promenáda a písečná pláž Playa del Inglés je vzdálena asi 150 m. Restaurace, bary a nákupní možnosti jsou v bezprostřední blízkosti hotelu.

Kompletně renovovaný hotel nabízí ubytování v téměř 100 obytných jednotkách na 7 patrech, přičemž v horních 3 patrech se nachází 23 suit s vlastní, exkluzivní recepcí. K pohodlí hotelu patří velkoryse zařízená hala s recepcí, výtahy, panoramatický výtah, internetové připojení WLAN, restaurace s terasou a lobby bar. Dále je na střešní terase á-la-carte restaurace a lounge bar s výhledem na písečné duny a pláž.
V areálu hotelu se nachází 2 sladkovodní bazény se sluneční terasou a bazénový bar. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.
Hotel nabízí moderně zařízený fitness, stolní tenis. Za poplatek je thajské Spa-centrum Siam Spa s bazénem, saunou a masážemi.

Dvoulůžkové pokoje jsou komfortně a vkusně zařízeny koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, WLAN, sejfem, satelitní televizí, minibarem, balkonem a bočním výhledem na moře.
Superior pokoje mají stejné vybavení, k dispozici jsou také Princess suity s obrovskou koupelnou a výhledem na moře.

Stravování: Snídaně a večeře jsou formou bohatých švédských stolů s teplými i studenými pokrmy. Je zde možnost večeře v á-la-carte restauraci na střešní terase.

(údaje jsou z roku 2010)

Playa Del Ingles - hotel Bohemia Suites & Spa
Ostrovy: 

Kanárské ostr. na FB