Jste zde

Domů » Tenerife

Hotel Botanico, Puerto De La Cruz

Hotel Botanico s bazénem, Tenerife

Hotel Botanico leží ve vilové čtvrti La Paz v Puerto de la Cruz, v bezprostřední blízkosti botanické zahrady. Centrum města a bazény s mořskou vodou jsou vzdáleny asi 1,5 km, je nabízen bezplatný odvoz od hotelu (od pondělí do sobotního dopoledne). Hotel patří k síti Leading Hotels of the World a nabízí nádherný pohled na pobřeží Atlantiku a do údolí La Orotava.

Hotel nabízí 252 obytných jednotek, přijímací halu se sedacími kouty, recepci, 3 výtahy, 3 á-la-carte restaurace, snídaňovou místnost, 2 bary, internetový koutek, čítárnu s knihovnou, místnost s billiardem, butiky, zlatnictví a kadeřnický salon. Ve 25 000 qm velké, subtropické zahradě s malým jezírkem najdete sladkovodní bazén a bazénovou restauraci. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou v ceně.
Pro malé hosty je tu samostatný bazén, dětská menu ve všech restauracích a hlídací servis (na objednávku a za poplatek). V letních měsících nabízí hotel v exkluzivní spolupráci s Loro Parque hrací a naučný program (za poplatek, platba a objednávka na místě). Tato Botanico Adventure Academy (botanická dobrodružná akademie) se stará o děti mezi 4 a 12 lety a nabízí semináře a pedagogicky orientované hry.
Sport a zábava v ceně: 2 tenisové kurty s umělým osvětlením, stolní tenis, biliard, 18-ti jamkové golfové hřiště. Za poplatek je tenisová výuka , v blízkosti možnost potápění, turistika a jízda na koni (místní poskytovatelé).
Hotel poskytuje slevu na golfovém hřišti Royal Club de Golf de Tenerife-El Peñon a na všech ostatních golfových hřištích na ostrově Tenerife.

Wellness lázně The Oriental Spa Garden (vstup od 16 let) nabízí na ploše 3.500 m2 termální zařízení se zážitkovými sprchami, aromaterapií, ledovou jeskyni, japonskou saunu, kardiovaskulární fitness, bazény, 2 venkovní bazény s hydromasáží.
Zkrášlovací a ozdravné procedury se speciálními masážemi ve 20 místnostech, speciální dietní program - vše za poplatek, na objednání v místě.

De-luxe pokoje - luxusně vybavené pokoje s koupelnou a WC, fénem, župany, pantoflemi, telefonem, internetem, sejfem, satelitní televizí, minibarem, klimatizací a terasou s nábytkem.
Juniorsuite (1-3 osoby) - mají stejné vybavení jako de-luxe pokoje, ale větší koupelnu a samostatnou sprchu s vanou, šatnu a útulný sedací koute. Maximální obsazení: 3 dospělí.
Rodinné pokoje (3-4 osoby) - skládají se ze dvou de-luxe pokojů se spojovacími dveřmi. Minimální obsazení: 1 dospělí a 2 děti, maximální obsazení: 2 dospělí a 2 děti.

Strava: Snídaně formou bohatého bufetu s kuchyňskou show, večeře jsou podávány výběrem z menu v á-la-carte restauraci. Je vyžadováno přiměřené oblečení, v restauraci Oriental je vyžadována u pánů košile.

(údaje jsou z roku 2010)

Tenerife, hotel Botanico - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Krásný hotel, krásná poloha, velmi dobré vybavení a servis.

Kanárské ostr. na FB