Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Catalonia Punta Del Rey, Las Caletillas

Hotel Catalonia Punta Del Rey s bazénem, Tenerife

Hotel Catalonia Punta Del Rey se nachází v bezprostřední blízkosti moře a města Las Caletillas, ve slunečné části ostrova Tenerife a asi 14 km od hlavního města Santa Cruz. V blízkosti hotelu jsou nákupní možnosti a restaurace, zastávka busu je u hotelu.

Hotelový resort se skládá z hlavní a vedlejší budovy a má přes 400 pokojů. Dále je zde přijímací hala, recepce, výtahy, kanárská restaurace, gril-barbecue restaurace, bar, snackbar, televizní a společenská místnost, butik a kadeřnictví.
Venku jsou 2 sladkovodní bazény se sluneční terasou a lehátky (v ceně), bazénový bar. Jen přes ulici od hlavní budovy se nachází bujně osázená zahrada hotelu, vytvořená známým kanárským architektem Césarem Manrique, která se rozprostírá až k moři. Tam najdete krásný mořský bazén se sluneční terasou, lehátky a přímým vstupem k moři.

Sport a zábava v ceně: Tenis, squash, stolní tenis, minigolf, boccia, fitness. Za poplatek billard, sauna a masáže. Přes den hotel pořádá animační programy, několikrát v týdnu večer taneční programy s živou hudbou.

Útulně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou s WC, telefonem, satelitní televizí, sejfem, klimatizací, balkonem s bočním výhledem na moře.

Strava: Polopenze nebo all inclusive. Všechna jídla v bufetové formě.
All inclusive zahrnuje: Snídaně, obědy a večeře v bufetové formě, oběd je možný také rezervovat v grill-restauraci, káva a pečivo, místní alkoholické nápoje a nealko nápoje od 10.00 do 23.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Tenerife, hotel Catalonia Punta Del Rey - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme velice spokojeni. Hotel: Cítili jsme se jako doma a nadále budu jezdit již jen do tohoto hotelu. Jídlo a pití: Jídlo bylo velmi dobré a pestré.

Kanárské ostr. na FB