Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Club Barlovento, Costa Calma

Kanárský hotel Club Barlovento na Fuerteventuře

Hotel Club Barlovento se nachází nad mořem, přímo v pěkné zátoce s písečnou pláží (u vstupu vody velké a malé kamínky) na ostrově Fuerteventura. K nádherné, kilometry dlouhé a pozvolné písčité pláži Costa Calma je to jen několik minut pěší chůze. Stejně jako do místního centra s bary, restauracemi a obchody. Autobusová zastávka je vzdálena cca 200 m.

Jedná se komfortní hotel s hlavní budovou a několikapatrovými bungalovy. V hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí a příjemným posezením, restaurace a internetový koutek, kadeřnictví a bar. V zastřešené části s velkou terasou s posezením a pódiem jsou pořádány večerní programy.

Ve venkovních prostorách se nacházejí 3 bazény (1 z nich je vyhřívaný), vodopád, whirlpool a několik slunečných teras. Lehátka a slunečníky jsou v ceně, ručníky jsou k zapůjčení oproti kauci. Venku je také snack bar s terasou, kde je možné snídat a v poledne jsou zde nabízeny saláty a lehké pokrmy.

V ceně ubytování je minigolf, stolní tenis a 1 x za týden potápění v bazénu, plážový volejbal, fotbal, vodní fotbal, bingo, šipky, boccia a společenské hry, různé soutěže a animace u bazénu a na pláži.
Za poplatek je billiárd, 1 tenisový kurt, na pláži škola windsurfingu a potápění, vzdálená cca 600 m.

K dispozici je dále klimatizovaná a dobře vybavená posilovna (cca 600 m2) s velkou tréninkovou plochou, s kardiopřístroji a posilovacími stroji. Místnost pro step- a funaerobic, bodystyling, strečink, aquaaerobik, jogging, nordic walking. Odpočívárna a prostorné wellness centrum s finskou saunou, parními lázněmi, sprchami a jacuzzi.

Každý večer se koná zábavní program, karaoke, párty u bazénu anebo taneční večery. Pro děti je k dispozici samostatný dětský bazén, dětské hřiště a dětský miniklub (od 3 do 17 let), kde jsou různé hry, dětské kino a sportovní soutěže.

Apartmány typ B (cca 35 m2) mají obývací pokoj kombinovaný s ložnicí, samostatnou ložnici, telefon, televize se satelitem, lednici, koupelnu se sprchou, WC, zrcadlo a fén. Balkón nebo terasa s možností výhledu na moře.
Bungalovy typ B (cca 37 m2) v řadových bungalovech mají stejné vybavení jako apartmány, navíc pěknou terasu s lehátky.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, hotel pořádá pravidelné tématické večery, odpolední káva, čaj a koláče, snacky, zmrzlina pro děti 15:00 – 17:00. Místní alkoholické a nealko nápoje 10:00 – 24:00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Kanárský hotel Club Barlovento s bazénem
Kanárský hotel Club Barlovento s pláží

Kanárské ostr. na FB