Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Cotillo Beach, El Cotillo

Pohled na hotel Cotillo Beach a bazén, Fuerteventura

Hotel Cotillo Beach se nachází u místní pláže, v rybářské vesničce El Cotillo na severozápadě ostrova Fuerteventura. Pláž s několika zátokami vhodnými ke koupání je vzdálena asi 300 m. Místní centrum nabízí krásnou pobřežní promenádu a útulnou rybí restauraci. Kvůli klidné poloze se při rezervaci tohoto hotelu doporučuje si pronajmout auto.

Tento hotel byl otevřen v roce 2007 a disponuje celkem 144 pokoji. Svým hostům nabízí impozantní přijímací halu s recepcí a internetovým koutkem, restauraci, malou zahradu, velký plavecký bazén s dětským bazénem, snack bar, sluneční terasu s lehátky a slunečníky a malé dětské hřiště.
V ceně ubytování je tenis, jízdní kola, lukostřelba, basketbal, vodní fotbal, volejbal, fotbal a boccia. Pořádají se animační programy a miniclub pro děti (6 x týdně).

Hotel nabízí pěkně vybavené, světlé dvojlůžkové pokoje, k jejichž vybavení patří telefon, sejf, televize se satelitem (za poplatek), fén, vana nebo sprcha, WC a balkón nebo terasa.

Stravování: Polopenze nebo za příplatek all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne malé snacky od 10:00 do 23:00,
různé alkoholické a nealko nápoje (např. voda, pivo, víno,..) od 10:00 do 23:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Cotillo Beach, Fuerteventura - možnost ubytování

Komentáře

Jedná se o velmi klidný hotel, žádný ruch, krásné pláže, výborná strava – ideální pro relaxování. Pokoje jsou nově vybaveny, vřele doporučujeme. Přátelské přivítání, ochotný, pozorný a stále přátelský personál. Hotel je v trochu odlehlé lokalitě – vhodný pro odpočinek. Jídlo a pití - studený a teplý bufet s velkým výběrem – obzvláště jsme ocenili různé druhy mořských plodů.

Kanárské ostr. na FB