Jste zde

Domů » Tenerife

Hotel Europe Villa Cortes, Playa De Las Americas

Hotel Europe Villa Cortes s bazénem, Tenerife

Hotel Europe Villa Cortes leží v obci Playa De Las Americas a od písečné pláže s vlastním hotelovým plážovým klubem je oddělen jen promenádou. Centrum města Los Cristianos je vzdálené 2,5 km. V blízkosti hotelu jsou nákupní a zábavní možnosti.

Elegantní hotel je postavený v mexickém stylu a má 151 pokojů v 5 patrech. K vybavení hotelu patří přijímací hala, recepce, 5 výtahů, internetový koutek (za poplatek), 6 exkluzivních gurmánských restaurací s výhledem na Atlantik (5 z toho tématicky orientovaných), 5 barů, čítárna, kadeřnictví.
Ve venkovním prostoru plném rostlin najdete sladkovodní bazén a velikou sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou v ceně.
Pro malé hosty je k dispozici samostatný dětský bazén a miniklub (4-12 let) v době prázdnin.

Wellness za poplatek - lázně Thai Room s masážemi, ovocnými a květinovými koupelemi, turecké lázně, finská koupel, skotská sprcha, obličejové tělové procedury.

Dvoulůžkové pokoje jsou luxusně vybavené s koupelnou a WC, fénem, telefonem, sejfem, satelitní televizí, minibarem (za poplatek), mají výhled na ulici. Za poplatek je možno objednat výhled do zahrady.

Strava: Snídaně formou bufetu s kulinářskými specialitami a kuchařskou show, večeře také formou bufetu nebo možnost á-la-carte.

(údaje jsou z roku 2010)

Tenerife, hotel Europe Villa Cortes - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Opět se tam někdy vrátíme. Hosté středního věku, střední třídy z celé Evropy (v zimě). Vysoce profesionální personál.

Kanárské ostr. na FB