Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Faro Jandia, Jandia (Fuerteventura)

Fuerteventura a hotel Faro Jandia

Poloha

4-hvězdičkový hotel Faro Jandia se nachází pouhých 200 metrů od dlouhé písečné pláže, ke které se dostanete pouze přes silnici. Vedlejší promenáda s obchody a restauracemi je ideální pro procházky.

Maják Morro Jable je vzdálený asi 250 metrů, stejnojmenná rybářská vesnice Morro Jable je asi 2 km daleko. Nejbližší nákupní a zábavní možnosti, jako třeba restaurace a obchody, jsou v nejbližším okolí.

Zařízení

Komfortní hotel nabízí k ubytování 214 pokojů rozložených do 7 pater, dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, 4 výtahy, nekuřácká restaurace a bar, internetové připojení WLAN a internetový koutek (za poplatek).

Ve venkovních prostorách můžete relaxovat v plaveckém bazénu (v zimě vyhřívaném), na sluneční terase nebo v pool-/ snack baru. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek. Pro nejmenší hosty je k dispozici oddělený dětský bazén a dětské hřiště.

Sport a wellness

V ceně ubytování je zahrnuto využití wellness a spa centra "Las Caricias del Faro" s elegantní atmosférou na rozloze přibližně 1000 m2. Najdete zde zážitkové sprchy, hydroterapeutické bazény, parní lázně, jacuzzi, saunu, ledové fontány i fitness centrum. Vstup do lázní je vyhrazen osobám starším 14 let.

Hotel pravidelně pořádá zábavní program, večerní tanec a show. Za poplatek jsou různé kosmetické a wellness procedury, tenisové kurty s osvětlením, tenisové kursy, minigolf, biliár a vodní sporty na pláži.

Ubytování

Prostorné a moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací (individuálně regulovatelnou), telefonem, TV se satelitním příjmem, minibarem (za poplatek), varnou konvicí, trezorem (za poplatek), balkónem s výhledem na bazén nebo do zahrady (v 1. - 3. patře). Za příplatek je k dispozici přímý výhled na moře (4. - 6. patro).

Stravování

Snídaně, polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře jsou podávány formou bohatého bufetu, pro "spáče" se podává pozdní snídaně až do 11 hodin. Při zakoupení all inclusive jsou v ceně také místní alkoholické a nealko nápoje. 3x týdně hotel k večeři pořádá tématický bufet.

(údaje jsou z roku 2012)

Fuerteventura a hotel Faro Jandia s pláží
Fuerteventura a hotel Faro Jandia s bazénem
Fuerteventura a hotel Faro Jandia s posezením
Fuerteventura a hotel Faro Jandia - ubytování

Místo

Hotel Faro Jandia 28° 2' 57.0732" N, 14° 19' 59.2212" W
Location

Kanárské ostr. na FB