Jste zde

Domů » Gran Canaria

Hotel Gloria Palace Royal, Playa Amadores

Hotelový bazén Gloria Palace Royal, Playa Amadores

Hotel Gloria Palace Royal leží na příkrém pobřeží ostrova Gran Canaria, nádherně položený nad místem Playa de Amadores. Světlá písečná pláž je vzdálená asi 200 m, stejně jako nejbližší zastávka autobusu. Puerto Rico s obchody, restauracemi a dalšími možnostmi k zábavě je vzdálené asi 2,5 km.

Moderně zařízený hotel Gloria Palace Royal pro náročné hosty nabízí téměř 200 pokojů v 5 patrech, dále lobby s recepcí a WLAN-zónou, výtahy, internetový koutek (za poplatek), bufetovou restauraci, á-la-carte restauraci s venkovní terasou, bary, obchody, kosmetický a kadeřnický salón. V krásné venkovní části jsou 2 sladkovodní bazény s jacuzzi, bazénový bar a sluneční terasy. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, ručníky obdržíte na kauci (výměna za poplatek).

V ceně ubytování je fitness, stolní tenis, lukostřelba, aerobik a vodní pólo. Spa Royal (vstup od 15 let) nabízí kruhový bazén, sauny, jacuzzi, tureckou koupel a různé sprchy (1x denně volný vstup). Za poplatek je biliard, wellness služby a masáže. V blízkosti hotelu jsou tenisové kurty, 4 golfová hřiště leží ve vzdálenosti od 8 do 22 km, hoteloví hosté na nich obdrží slevu. Během dne a večera jsou nabízeny různé animační programy.
Pro malé hosty je zde miniklub (4-12 let) s animacemi a hrami, 2 samostatné dětské bazény a minidisko. Hlídání dětí je na vyžádání a za poplatek.

Pokoje jsou vkusně a kvalitně zařízeny koupelnou, sprchou, WC, fénem, župany, telefonem, internetem, sejfem, satelitní televizí (plochá obrazovka), minibarem (na vyžádání a za poplatek), klimatizací a balkonem nebo terasou. Terasy jsou také s výhledem na moře. Je možno ubytovat i 1 dospělého s 1 dítětem v pokoji bez výhledu na moře.

Stravování se nabízí polopenze nebo all inclusive. Snídaně, obědy a večeře jsou formou bufetu, zmrzlina se podává od 11 – 18 hodin, různé snacky od 13 – 15 hodin, káva, čaj a koláče od 15 – 16.30 hodin. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje jsou v ceně při all inclusive od 10 – 23.30 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Gloria Palace Royal, Gran Canaria - ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

V každém ohledu nejlepší hotel, ve kterém jsme byli! Vždy se tam budeme rádi vracet a všem doporučujeme!

Kanárské ostr. na FB