Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Arrecife, Arrecife

Noční hotel Gran Arrecife na Lanzarote

Hotel Gran Arrecife se nachází v bezprostřední blízkosti městského centra hlavního ostrovního města Arrecife. Leží přímo u moře, na plážové promenádě se nachází velký počet restaurací a barů. Letiště je vzdálené cca 6 km. Nedaleko hotelu je autobusová zastávka, odkud se dostanete do Puerto del Carmen a Costa Teguise.

Hotel disponuje celkem 52 pokoji a 104 suitami, recepcí, výtahy, barem v lobby, bufetovou restaurací, á-la-carte restaurací v 17. poschodí s výhledem na Arrecife a okolí, snack barem a konferenčními místnostmi.
Ve venkovních prostorách se nachází vyhřívaný bazén se sladkou vodou a sluneční terasou, bar a samostatný dětský bazén. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu zdarma.

Klimatizované pokoje disponují obytnou místností s ložnicí, koupelnou a WC, fénem, telefonem, televizí se satelitem (zdarma), sejfem (zdarma), některé pokoje mají internet (zdarma) a minibar (za poplatek).
Suity mají stejné vybavení jako pokoje, ale mají navíc salónek, ve kterém se nachází 2. televize.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Kanárský hotel Gran Arrecife - možnost ubytování

Komentáře

Jedná se o velmi pěkný hotel v centru s příjemnou atmosférou. Je vhodný pro dospělé nebo pro páry se staršími dětmi. S menšími dětmi bychom si vybrali raději jiný hotel. Lanzarote je perfektní lokalita pro dovolenou u moře.

Kanárské ostr. na FB