Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Melia Salinas, Costa Teguise

Pohled na hotel Gran Melia Salinas u moře, Lanzarote

Hotel Gran Melia Salinas se nachází v klidné zátoce Playa de las Cucharas, která je vhodná ke koupání. Na písčitou pláž se dostanete přes zahradu. Centrum města Costa Teguise, kde se nachází mnoho obchodů a zábavních podniků, je vzdálené jen několik minut chůze. Hlavní město Arrecife je vzdálené 8 km.

Luxusní hotelový areál je postaven v terasovitém stylu a disponuje celkem 265 bytovými jednotkami. K vybavení hotelu patří elegantní lobby, bufetová restaurace Atlantida, restaurační komplex Casa Canaria se 3 á-la-carte restauracemi, bar Guatiza, internetový koutek WLAN (za poplatek), kavárna, butik, kadeřník a salón krásy.
V tropické zahradě se nachází lagunový bazén s mořskou vodou (cca 1800 m2) s prostornou sluneční terasou a barem. Lehátka a slunečníky jsou zde zdarma. Pro malé hosty je zde k dispozici samostatný bazén s mořskou vodou a dětské hřiště.

V ceně ubytování je posilovna, stolní tenis, volejbal, minigolf, tenis (umělé osvětlení za poplatek). Za poplatek je wellness centrum se saunou, jacuzzi a masážemi. 18-ti jamkové hřiště Costa Teguise je vzdálené asi 2,5 km.

Komfortní a moderní pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, župany, telefonem, sejfem (v ceně), TV se satelitem, minibarem, klimatizací a balkónem nebo terasou.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu v restauraci Atlantida.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Gran Melia Salinas, Lanzarote
Hotel Gran Melia Salinas - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni a hotel doporučujeme dále. Dobrá poloha, přátelský personál, výborné jídlo. Jen pokoje by mohly být o něco větší. Tento hotel je v porovnání s ostatními hotely trochu zvláštní, hotel a bazén navrhl známý umělec a architekt Cesar Manrique. Obzvláště zajímavý je bazén, který byl bohužel dost studený, takže jsme zde strávili málo času, čehož jsme velmi litovali. Hosté ho využívali velmi málo. Výběr jídla a pití byl velmi dobrý a jídlo bylo velmi chutné. Kromě již uvařených jídel si můžete nechat připravit 5 - 6 různých druhů ryb.

Kanárské ostr. na FB