Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Melia Volcan Lanzarote, Playa Blanca

Bazén u hotelu Gran Melia Volcan na ostrově Lanzarote,

Hotel Gran Melia Volcan Lanzarote se nachází přímo u moře, nad přístavem "Marina Rubicon" s malými restauracemi a obchody. Po promenádě se dostanete pohodlně do centra letoviska Playa Blanca, které je vzdálené cca 900 m. Nejbližší písečná pláž je vzdálená 800 m, zátoka s pláží Playas de Papagayo asi 3 km.

V krásném hotelu se nachází přijímací hala s recepcí, 2 internetové terminály a bar. Dále je pro hosty k dispozici 5 výtahů, klubovna (s televizí, knihami a hrami) a prádelna, mezinárodní restaurace, 4 á-la-carte restaurace (za poplatek).
V udržovaných venkovních prostorách se nacházejí 4 sladkovodní bazény (3 z toho jsou vyhřívané), samostatný dětský bazén, sluneční terasa (lehátka a slunečníky zdarma), 2 bary u bazénu.

Sport a zábava v ceně: Posilovna, squash, stolní tenis, šipky a biliár. Denní hotel pořádá animační programy a příležitostně večer živou hudbu. Za poplatek jsou vodní sporty (místní provozovatelé), spa centrum se saunou, parní lázně a různé procedury.

Moderně a komfortně zařízené pokoje disponují klimatizací, telefonem, televizí se satelitem, minibarem, sejfem, vanou a WC, fénem. Některé pokoje mají balkón nebo terasu s výhledem na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - všechna jídla formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Gran Melia Volcan - možnost ubytování

Kanárské ostr. na FB