Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel H10 Taburiente Playa, Los Cancajos

Hotel H10 Taburiente Playa, ostrov La Palma

Hotel H10 Taburiente Playa leží přímo na pobřežní promenádě, na skalnaté plošině nad mořem. Zátoka Los Cancajos s černým lávovým pískem je vzdálena cca 300 m. Hlavní město ostrova La Palma, Santa Cruz, s nádherným historickým centrem je vzdálené asi 4 km. Dostanete se tam pravidelným autobusovým spojením, je hned naproti hotelu. Supermarkety, několik restaurací, bary a obchody naleznete v blízkosti.

Prostorně koncipovaný prázdninový hotel s celkem 293 pokoji na 6 patrech disponuje přijímací halou s recepcí, 4 výtahy, restaurací, barem, internetovým koutkem (za poplatek), WLAN ve veřejných prostorách (v ceně), televizním koutkem a čítárnou.
Ve venkovních prostorách najdete 2 plavecké bazény (1 vyhřívaný) se sladkou vodou, dětský bazén a hřiště, sluneční terasu a snackbar. Lehátka, slunečníky a ručníky (oproti kauci) jsou zdarma.

V ceně ubytování je malá posilovna a stolní tenis (vybavení se půjčuje oproti kauci). Hotel pravidelně pořádá živou muziku a folklórní večery. Za poplatek je tenis, biliárd, minigolf, sauna a masáže, potápěčská škola v blízkosti hotelu.

Příjemné pokoje jsou moderně vybavené a disponují vanou a WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem (za poplatek), televizí se satelitem, minibarem (na přání a za poplatek), klimatizací/topením (centrálně řízené) a balkónem. Některé pokoje jsou za příplatek s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře podávané formou bufetu, dietní strava na vyžádání.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu H10 Taburiente Playa, ostrov La Palma
Hotel H10 Taburiente Playa - ubytování

Místo

Hotel H10 Taburiente Playa 28° 38' 58.1316" N, 17° 45' 29.2896" W

Komentáře

Nám se zde všechno líbilo, byli jsme zde velmi spokojeni, rádi bychom si tento hotel vybrali znovu a můžeme ho doporučit svým přátelům. Ideální poloha pokoje - výhled na moře a zároveň ve stínu. Velmi přátelský personál. Velmi se snažil, aby uspokojil všechny hosty. Hotel je uprostřed hlavního dění a přitom není rušen noční klid. Bohatá nabídka jídel podávaných formou bufetu. Byl zde bazén a dal se dobře využívat, jinak jsme nehledali nic jiného. Jsou zde k dispozici stoly na biliár.
Location

Kanárské ostr. na FB