Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Costa Calero, Puerto Calero

Kanárský hotel Iberostar Costa Calero na Lanzarote

Hotel Iberostar Costa Calero se nachází nad přístavem Costa Calero na ostrově Lanzarote, odkud je nádherný panoramatický výhled na Atlantický oceán. K jachtařskému přístavu s nákupními a zábavními možnostmi je to 200 metrů. Letovisko Puerto del Carmen je vzdálené cca 3 km, kam je zajištěna hotelová doprava několikrát denně.

Komfortní hotel s celkem 324 pokoji disponuje recepcí, restauracemi, bary, kadeřnictvím, internetovým připojením WLAN (zdarma) a internetovým koutkem (za poplatek).
V pěkné zahradě se nacházejí 3 sladkovodní bazény a jeden bazén se slanou vodou, slunečné terasy s lehátky, ručníky a slunečníky.

Pro děti je připraven 6 x týdně pestrý zábavní program v dětském klubu (4 - 7 let) a v klubu pro starší děti (8 - 12 let) od 10:30 do 13:00 a od 15:00 do 17:00, večer diskotéka pro všechny děti. K dalšímu vybavení pro nejmenší hosty patří samostatný vyhřívaný dětský bazén a dětské hřiště.

V ceně ubytování je volejbal, aerobik, stolní tenis, šipky, lukostřelba a střelba ze vzduchovky, shuffleboard a posilovna, vstup do římských lázní při min. délce pobytu 2 dny. Za poplatek je billiárd, centrum potápění "Squalo", kurzy potápění pro děti od 4 let a moderní wellness centrum (od 17 let) s bazénem s mořskou vodou, whirlpoolem, finskou saunu, tureckými lázněmi a různými procedurami.

Všechny pokoje jsou komfortně vybavené a disponují vanou a WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, ledničkou, klimatizací a balkónem s přímým výhledem na moře.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive plus - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně u bazénu, odpolední snacky, místní alkoholické a nealko nápoje od 10,00 do 01,00 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

S naší dovolenou v tomto jsme byli velmi spokojeni, byli jsme rádi, že jsme našli a rezervovali si tak výborný hotel. Nic nás zde nerušilo a se vším jsme byli spokojení. Rádi sem pojedeme příští rok znovu.

Kanárské ostr. na FB