Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Palace Fuerteventura, Jandia Playa

Hotel Iberostar Palace Fuerteventura s bazénem

Hotel Iberostar Palace Fuerteventura se nachází přímo na dlouhé písčitě pláži, v klidné lokalitě. Živé centrum Jandia s mnoha obchody a restauracemi je vzdálené cca 2 km, místo Morro Jable asi 3 km (pravidelné autobusové spojení).

Hotel se skládá z několika budov a k jeho vybavení patří přijímací hala, recepce, bar, výtahy a bufetová restaurace. Ve venkovních prostorách se nachází velká zahrada s bazény, dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (u bazénu v ceně, na pláži za poplatek), ručníky (oproti kauci) a bar u bazénu.

Sport a zábava v ceně: stolní tenis, posilovna, aerobic, lukostřelba, plážový volejbal. Za poplatek je biliár, squash, sauna a masáže, škola potápění přímo v hotelu.
Večer hotel pořádá animační programy, zábavná show s tancem.

Pokoje mají elegantní nábytek, k vybavení dále patří klimatizace, telefon, televize se satelitem, sejf, koupelna a WC, fén, balkón nebo terasa s výhledem na moře.
Rodinné pokoje pro 4 osoby mají stejné vybavení jako pokoje, jsou zde ovšem 2 ložnice.

Stravování: Polopenze (snídaně a večeře) nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, kontinentální snídaně pro spáče 10:30 až 12:00, káva, čaj a koláče 15:30 až 18:30, sendviče 17:00 až 24:00, místní alkoholické a nealko nápoje od 10:30 do 01:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Iberostar Palace Fuerteventura - možnost ubytování

Komentáře

Hotel je postaven ve skalách a je architektonicky velmi zajímavý. Během našeho pobytu jsme neměli žádné připomínky. Personál byl při příjezdu velmi ochotný a přátelský.

Kanárské ostr. na FB