Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Jandia Princess, Playa De Esquinzo

Kanárský hotel Jandia Princess na Fuerteventuře

Hotel Jandia Princess se nachází u letoviska Jandia v zátoce Esquinzo, na vyvýšeném místě, odkud je krásný výhled. Na dlouhou písčitou pláž se dostanete po schodech. Letovisko Jandia je vzdálené cca 7 km, autobusová zastávka se nachází v blízkosti v hotelu.

Hotelové zařízení je komfortní a rozsáhlé, 512 pokojů se nachází v několika budovách. V hlavní budově se nachází elegantní přijímací hala s recepcí a s koutkem k posezení, vkusně zařízená restaurace a několik barů, obchody, výtahy a internetové připojení.

V pěkné zahradě se nachází celkem 6 bazénů. Okolo nich jsou velké sluneční terasy s lehátky. Ručníky je možné si u bazénů zapůjčit oproti kauci, jejich výměna je za poplatek. Dále hotel nabízí svým hostům útulný snack bar u bazénu s terasou.
Pro děti je k dispozici samostatný dětský bazén a hřiště, miniclub pro děti od 4 do 12 let s vícejazyčným personálem.

V ceně ubytování je pestrý sportovní a animační program s různými druhy sportů jako volejbal, minifotbal, lukostřelba nebo stolní tenis, posilovna a sauna. Za poplatek je 5 tenisových kurtů s umělým povrchem a s umělým osvětlením, tenisová škola s nabídkou kurzů pro jednotlivce nebo pro skupiny (tenisové rakety možno půjčit za poplatek), billiárd. Na pláži se nachází škola windsurfingu, pronájem surfů a katamaránů. Škola potápění je vzdálená cca 2 km. (vše od místních provozovatelů).
Za poplatek jsou také masáže, např. aromatické, aloe vera masáže, masáže s mořskou solí a také zkrášlovací procedury.

Prostorné a vkusně vybavené pokoje jsou vybavené koutkem k posezení, klimatizací, lednicí, telefonem, televizí se satelitem, sejfem, koupelnou a WC, fénem, balkónem nebo terasou. Některé pokoje mají výhled na moře.

Stravování: All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu se studenými a teplými pokrmy. Teplé a studené snacky od 11:30 do 17:00, odpolední káva, čaj, pečivo a zmrzlina od 15:00 do 17:00, místní alkoholické a nealko nápoje od 10:30 do 23:30 v barech, různé druhy vín, pivo, voda a osvěžující nápoje v poledne a večer k jídlu.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Jandia Princess na Fuerteventuře
Kanárský hotel Jandia Princess - možnost ubytování

Komentáře

Vždy jsme si naši dovolenou v Jandia Princess Clubu užili (až na tu poslední – kvůli blízkému staveništi) a byli jsme zde spokojeni. Především kvůli jídlu a výborné poloze.

Kanárské ostr. na FB