Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel La Palma Romantica, Barlovento

Kanárský hotel La Palma Romantica

Hotel La Palma Romantica se nachází na klidném místě, asi 1,5 km od centra vesničky Barlovento. Je postaven na svahu, ve výšce cca 600 m nad Atlantikem. V bezprostřední blízkosti se rozkládá chráněná přírodní oblast Los Tilos, která je ideální k turistice. Hotelový autobus vás zaveze každý den k přírodnímu koupališti s pláží "La Fajana". Hlavní město Santa Cruz je vzdálené 40 km, letiště 45 km.

Hotel je zařízen ve venkovském stylu, nabízí k ubytování celkem 44 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, restaurace, kavárna, společenská místnost s krbem a televizí, obchod se suvenýry.
V udržované zahradě se nachází bazén se sladkou vodou a několik slunečních teras s lehátky a slunečníky, která jsou zdarma.

V ceně ubytování je jacuzzi, whirlpool, vyhřívaný krytý bazén a stolní tenis. Za poplatek je tenisový kurt s tvrdým povrchem, fitness prostor se saunou, tureckými parními lázněmi, solárium, masáže.

Prostorné pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, župany, televizí se satelitem, malou ledničkou, telefonem, trezorem a balkónem nebo terasou s nábytkem.
Junior suity mají stejné vybavení, ale jsou větší a komfortnější. Mají navíc opticky oddělenou ložnici, otevřenou koupelnu s vanou, terasu.
Suity v bungalovech mají obývací místnost s krbem, opticky oddělenou ložnici, otevřenou koupelnu s vanou, terasu.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Kanárský hotel La Palma Romantica s bazénem
Kanárský hotel La Palma Romantica - ubytování

Místo

Hotel La Palma Romantica 28° 49' 49.2276" N, 17° 48' 5.3892" W
Location

Kanárské ostr. na FB