Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel La Villa Vik, Playa del Cable

Tenerifský hotel La Villa Vik s bazénem

Původní vila, která byla přestavěna na malý exklusivní pětihvězdičkový hotel La Villa Vik, se nachází v klidné části Playa del Cable. Ve vzdálenosti 200 m od hotelu se nachází pobřežní promenáda, která spojuje pobřeží Playa del Cable s hlavním městem Arrecife (cca 2 km) a blízkou pláž Playa Honda. Letiště je vzdálené cca 5 km.

Kompletně nově zrenovovaná vila s celkem 14 bytovými jednotkami je elegantní, moderní a komfortní. Díky zajímavému stylu vládne v hotelu příjemná atmosféra, kterou ocení hlavně ti, kteří si všímají detailů. Hotel disponuje jedinečným zařízením v podobě moderní recepce, útulného baru, á-la-carte restaurace s terasou a zahradou se sladkovodním bazénem s whirlpoolem a slunečnou terasou.

Hotel nabízí zdarma internetové připojení, půjčovnu jízdních kol a laptopů, 24-hodinový servis, praní prádla, parkoviště. V celém hotelu je zdarma k dispozici bezdrátový internet, wifi v baru, na terase a v zahradě. Připojení k internetu "přes kabel" na všech pokojích.

Každý pokoj je dekorován v individuálním stylu a disponuje kompletně vybavenou koupelnou, telefonem, plazmovou televizí, internetovým připojením, klimatizací a centrálním topením, minibarem (za poplatek), sejfem (zdarma) a balkónem nebo terasou.
Luxusní suity mají navíc samostatnou obytnou místnost a soukromé jacuzzi na terase.
K dispozici jsou také jednolůžkové pokoje. Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaňový bufet a večeře formou menu v á-la-carte restauraci.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel La Villa Vik - ubytování

Kanárské ostr. na FB