Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lopesan Costa Meloneras, Maspalomas

Hotel Lopesan Costa Meloneras u moře, Gran Canaria

Hotel Lopesan Costa Meloneras se nachází na klidném místě v blízkosti majáku El Faro, od moře je oddělen jen pobřežní promenádou. K začátku písečných dun a ke krásné písečné pláži Maspalomas je to jen 200 metrů. Nejbližší nákupní a zábavní možnosti, a autobusová zastávka jsou v blízkosti hotelu.

Rozlehlý a vkusně navržený prázdninový areál nabízí ve stylové atmosféře skvělou dovolenou. Skládá se z různých, 2 - až 8-patrových budov s více než 1100 pokoji, které jsou navzájem propojené patiem. K jeho zařízení dále patří velká a elegantní vstupní hala s recepcí a posezením, 2 bufetové restaurace "Alamaeda" a "Atlantico", italská zahradní restaurace "Via Veneto", snack restaurace "Vistamar", elegantní restaurace à-la-carte "Ambassador", kavárna, různé bary, pivnice, hospůdka, internetová kavárna (za poplatek), konferenční prostory, nákupní pasáž, casino, výtahy, parkoviště.

V rozlehlé zahradě (cca 76 000 m²) s tropickou svěží vegetací se nachází největší bazénový komplex na ostrově Gran Canaria se 4 sladkovodními bazény (z nichž 3 jsou vyhřívané), vodopády a jacuzzi. Dále zde najdete sluneční terasou se slunečníky a lehátky, poolbary.

V ceně ubytování jsou také šipky, boccia, stolní tenis a puttinggreen, fitness centrum, aerobic, gymnastika. Hotel pořádá denní a večerní animační program s hrami, show, tance, a živou hudbou.
Pro děti je k dispozici miniclub (4 -12 let), minidisco, oddělený dětský bazén a dětské hřiště.

Za poplatek jsou 4 tenisové kurty s umělým osvětlením, kurzy pro začátečníky a pokročilé, billiárd, minigolf, 18-jamkové golfové hřiště (cca 2 km daleko, zdarma doprava hotelovým busem po předchozí rezervaci). Zpoplatněné je také vynikající spa a wellness centrum na ploše 3 000 m²: salón krásy, plavecký bazén, whirlpool, pární lázeň, sauna, solná jeskyně, ledový svět "Ice World", aromaterapie, hydroterapie, masáže.

Pokoje (cca 25 m²) jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří mramorová koupelna / WC se sprchovým koutem, vysoušeč vlasů, župan, telefon, TV se satelitním příjmem, minibar, trezor (za poplatek), klimatizace, balkón nebo terasa (vybavená nábytkem). Výhled je možný dvo vnitrozemí, na bazén nebo do zahrady.
Junior suity (cca 60 m²) mají navíc obývací pokoj a samostatnou ložnicí.
Senior suity (cca 80 m²) jsou o něco větší, mají hydromasážní vanu a výhled na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatých švédských stolů, pestrý večerní bufet s teplými a studenými pokrmy a kuchařskou show. Večeře je možná také v restauraci à-la-carte za příplatek.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Lopesan Costa Meloneras, Gran Canaria
Hotel Lopesan Costa Meloneras s bazénem, Gran Canaria
Hotel Lopesan Costa Meloneras, Gran Canaria - ubytování

Místo

Hotel Lopesan Costa Meloneras 27° 44' 16.2744" N, 15° 35' 57.8112" W
Location

Kanárské ostr. na FB