Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Los Fariones, Puerto Del Carmen

Pohled na hotel Los Fariones u moře, Lanzarote

Hotel Los Fariones se nachází přímo u moře, uprostřed kanárské zahrady s přímým přístupem na malou pláž. Plážová promenáda s velkým množstvím restaurací, barů a obchodů se nachází v blízkosti. Historická část města Puerto Del Carmen a přístav jsou vzdálené cca 15 minut chůze, k velkému nákupnímu centru se dostanete po 5 minutách. Letiště je vzdálené 10 km, hlavní město Arrecife 16 km.

Hotel disponuje celkem 248 pokoji, které se nachází na 7 podlažích. V hotelu se dále nachází recepce, 2 výtahy, restaurace, kadeřník, bar.
V zahradě najdete sladkovodní bazén (vyhřívaný), samostatný dětský bazén s mořskou vodou a bar. Pro hosty jsou u bazénu slunečníky zdarma, ručníky a lehátka obdržíte oproti kauci.

V ceně ubytování je tenis (umělé osvětlení za poplatek), minigolf a sauna. V sousedním hotelu Fariones Playa je pro hosty k dispozici posilovna, squash a stolní tenis. Za poplatek jsou masáže a sportovní centrum Fariones (50 m od hotelu), kde je nabídka dalších sportů.

Pokoje jsou vybavené telefonem, sejfem, televizí se satelitem, koupelnou, WC, fénem, županem, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Los Fariones s bazénem, Lanzarote
Hotel Los Fariones - možnost ubytování

Kanárské ostr. na FB