Jste zde

Domů » Gran Canaria

Hotel Melia Tamarindos, San Agustin

Bazén u hotelu Melia Tamarindos, Gran Canaria

Hotel Melia Tamarindos leží v části San Agustin a je oddělen od písečné pláže pouze promenádou. Nákupní možnosti jsou v blízkosti hotelu. Rušné centrum Playa del Ingles je vzdáleno asi 4,5 km.

Vkusná a v kanárském stylu postavená budova španělského hotelového řetězce Sol Meliá má recepci, 3 výtahy, 2 bufetové restaurace, á-la-carte restauraci v kasinu (od 18 let), bazén, restaurace, bary, butiky a kadeřnictví. V subtropické zahradě jsou 2 sladkovodní bazény (z toho jeden vyhřívaný) s odděleným dětským bazénem, sluneční terasou a bazénový bar. Použití lehátek a slunečníků je zdarma.
Tenisový kurt, squash, stolní tenis, fitness a minigolf je v ceně. Za poplatek se nabízí billiard, sauna, masáže, wellness, jacuzzi. Pořádají se denní animační a zábavné programy a hosté hotelu mají volný vstup do kasina Tamarindos.
Pro děti funguje v hlavní sezóně miniklub (5-12 let), dála je pro ně k dispozici samostatný dětský bazén a dětské hřiště.

Dvoulůžkové pokoje (min. 2 dospělí a max. 2 dospělí a 1 dítě) jsou útulně zařízené a mají koupelnu, WC, fén, telefon, sejf, satelitní televizi s hudebním kanálem, minibar (za poplatek), klimatizaci a balkon nebo terasu.

Stravování si můžete objednat, snídaně, polopenze nebo all inclusive, vše formou bohatých švédských stolů. K večeři se vyžaduje vhodné oblečení. 3x týdně se pořádají tématické večeře, snacky se nabízejí od 11 do 18 hodin, alkoholické a nealko nápoje od 11 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Melia Tamarindos, Gran Canaria - ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Okolí hotelu je velmi čisté, pokoje jsou pěkně vybavené, jsou včetně minibaru a balkonu. Okolí bazénu je mile upravené s dostatkem lehátek. Jídlo, snídaně i večeře, bylo různorodé a bohaté. Personál byl velmi milý a ochotný. Hned bychom strávili opět dovolenou v tomto hotelu.

Kanárské ostr. na FB