Jste zde

Domů » Gran Canaria

Hotel Orquidea, Bahia Feliz

Hotel Orquidea na pobřeží, Bahia Feliz

Hotel Orquidea leží přímo na pláži Bahia Feliz, asi 4 km od prázdninového střediska San Agustin. Do Playa del Inglés je to asi 6 km (zastávka autobusu je vzdálená 300 metrů).

Příjemně vybavený hotel nabízí moderní přijímací halu s recepcí, internetový koutek (za poplatek), minimarket, bufetovou restauraci, á-la-carte restauraci, 2 bary. V příjemném venkovním prostoru hotelu s krásnou zahradou se nachází několik bazénů, dětský bazén a sluneční terasa s lehátky a slunečníky, které jsou k dispozici zdarma. Pro děti je k dispozici dětské hřiště.
Sportovní vyžití: stolní tenis, plážový volejbal v ceně. Multifunkční hřiště, minigolf, půjčovna kol – za poplatek.
Wellness nabízí spa se saunou, solárium, vodní "postele", masážní sprchy, odpočinkovou zónu, masáže a zkrášlovací procedury (za poplatek).

Příjemné a prostorné dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny telefonem, satelitní televizí, malou ledničkou (za poplatek), klimatizací, fénem, koupelnou, WC a balkonem.

All inclusive strava zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní alkoholické a nealkoholické nápoje během jídla, na baru a u bazénového baru od 10.30 do 23 hodin, studená a teplá jídla, odpolední kávu, čaj a pečivo.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Bahia Feliz, Gran Canaria - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Celkově jsme byli s hotelem velmi spokojeni.

Kanárské ostr. na FB