Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Parador de El Hierro, Las Playas

Ostrov El Hierro a hotel Parador de El Hierro

Poloha

4-hvězdičkový hotel Parador de El Hierro je umístěn na východním pobřeží malého Kanárského ostrova El Hierro. Nachází se na klidném místě přímo u moře, obklopeném strmými útesy zátoky Las Playas, s výhledem na vulkanické hory.

Tmavá písečno - oblázková pláž se nachází v blízkosti hotelu. Vesnička Timijiraque s barem a restaurací je vzdálená asi 9 km, přístav a letiště jsou cca 15 km daleko, hlavní město Valverde s mnoha nákupními a zábavními možnostmi 20 km.

Zařízení

Hotel postavený v koloniálním stylu nabízí k ubytování 47 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, internetové připojení Wi-Fi, restaurace a bar s krytou terasou, společenská místnost, parkoviště.

V udržovaném venkovním areálu je krásná zahrada s plaveckým bazénem s mořskou vodou (20 x 10 m). Slunečníky a lehátka u bazénu jsou k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je zdarma minigolf a wellness centrum s whirlpoolem, parní lázní a saunou. Za poplatek jsou různé sporty od místních provozovatelů.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje (16-20 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem a minibarem (za poplatek), balkónem nebo terasou. Za příplatek je výhled na moře.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov El Hierro a hotel Parador de El Hierro - pobřeží
Ostrov El Hierro a hotel Parador de El Hierro s bazénem
Ostrov El Hierro a hotel Parador de El Hierro s restaurací
Ostrov El Hierro a hotel Parador de El Hierro - ubytování

Místo

Hotel Parador de El Hierro, Las Playas 27° 43' 2.4204" N, 17° 57' 30.2868" W
Location

Kanárské ostr. na FB