Jste zde

Domů » Tenerife

Hotel Playa La Arena, Playa De La Arena

Hotel Playa La Arena s bazénem, Tenerife

Hotel Playa La Arena leží v krásném, klidném prostředí, lehce ve svahu s nádherným panoramatickým výhledem až na ostrov La Gomera. Je vzdálen asi 100 metrů od nejbližší písečné pláže. K centru letoviska Playa de la Arena s mnoha obchody, restauracemi a bary je to jen několik minut chůze.

Komfortní, klimatizovaný hotel špičkové třídy, uvnitř hotelu je velkolepá, elegantní přijímací hala s recepcí, internetový koutek a vkusný lobbybar, společenské místnosti s útulnými sedacími kouty, stylový pianobar, velká bufetová restaurace s venkovní terasou a výhledem, butiky a kadeřnictví.
V terasovitě tvořené, subtropické zahradě jsou dva hezké bazény, bazénový snackbar se zastřešenou terasou, sluneční terasa s výhledem na moře, lehátka, slunečníky i ručníky jsou v ceně.

V ceně pobytu je minigolf, boccia a stolní tenis, za poplatek tenisový kurt s umělým osvětlením, billiard, klimatizované fitnesscentrum s profesionálními kardiostroji, zkrášlovací a masážní salon s aromaterapií, masážemi, kosmetikou.
Pro děti je k dispozici miniklub (3-12 let) s vícejazyčným programem, samostatný dětský bazén s klouzačkou (od výšky 1,1 m), dětské hřiště, příležitostně disko.
Hotel denně pořádá různé animační programy, večerní programy a show v "Music Hall".

Velkolepé, vkusné a komfortní pokoje jsou vybaveny klimatizací, ledničkou, telefonem, satelitní televizí s hudebním kanálem, sejfem, koupelnou s fénem, oddělenou sprchou, WC a balkónem s nábytkem a s bočním výhledem na moře nebo na bazén (maximální obsazení 3 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti).

Stravování: All inclusive - bohatý snídaňový bufet, polední bufet a večer rozmanitý bufet s teplými a studenými pokrmy, kuchařská show a 1x týdně tématický večer. Přes den snacky a zmrzlina od 10 do 18 hodin u bazénového baru. Během jídla a u různých hotelových barů místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Tenerife, hotel Playa La Arena - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Se vším jsme byli spokojeni, nenašlo se nic, co by nám vadilo. Hotel, jídlo a pití bylo super, to, co bylo tady, jsme jinde nenašli a nedostali. Animátorská dvojčata byla perfektní, vždy přívětiví a tato práce je viditelně bavila, ne ve všech hotelech to tak bývá.

Kanárské ostr. na FB