Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Playitas, Las Playitas

Hotel Playitas, Las Playitas

Hotel Playitas se nachází přímo na tmavé písčité pláži ostrova Fuerteventura. Rybářská vesnice Las Playitas je vzdálena jen několik minut chůze, nejbližší obchody a příležitosti k zábavě jsou vzdálené cca 5 km. Autobusová zastávka se nachází přímo před hotelem.

Oblíbený hotel se skládá z 223 pokojů, které se nachází na 3 podlažích. K vybavení hotelu patří výtah, internetový koutek (za poplatek), několik restaurací a zmrzlinárna.
V rozsáhlé zahradě se nachází bazén s mořskou vodou (zbavené soli) se sluneční terasou (lehátka a slunečníky jsou v ceně) a snack bar. Ručníky jsou zde k zapůjčení oproti kauci, výměna ručníků za poplatek. V sousedním hotelu Bahia Grande se nachází supermarket.

Sport a zábava v ceně: plážový volejbal, aerobic, posilovna, vodní aerobic, spinning, ranní cvičení, boccia, frisbee a stolní tenis. Za poplatek je multifunkční sportovní hřiště, nordic walking, kajak, tenisový kurt, minigolf, kolečkové brusle, půjčování jízdních kol (výlety pod vedením), wellness centrum, škola windsurfingu a potápění a 18-ti jamkové golfové hřiště.

Přes den hotel pořádá animační programy s hrami a po večerech různé zábavné show s tancem a živou hudbou.
Pro malé hosty je k dispozici samostatný dětský bazén a vodní klouzačka, v sousedním hotelu Bahia Grande se pravidelně koná dětský animační program.

Pokoje jsou moderně vybaveny a naleznete v nich koupelnu/WC, fén, telefon, internetové připojení (za poplatek), sejf, TV se satelitem, minibar (za poplatek), klimatizaci, balkón nebo terasu s výhledem do zahrady. Je také možná rezervace pokojů s výhledem na moře.
Junior suity (2 – 3 osoby): Mají stejné vybavení jako dvojlůžkové pokoje, jsou ale o něco prostornější. Nachází se v nich koutek k posezení a je možná rezervace s výhledem buď na moře nebo do zahrady.
Vily (pro 2 – 5 osob): Luxusní vily jsou moderně zařízeny a disponují ložnicí, 2 samostatnými ložnicemi, kuchyní, 2 koupelnami s vanou a sprchou/WC, WC pro hosty se sprchou. K vybavení dále velká terasa (cca 100 m2) s vlastním bazénem.

Stravování: Pokoje a junior suity je možné zarezervovat se snídaní nebo polopenzí, vily bez stravy nebo s polopenzí. Všechna jídla jsou podávana formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotelový bazén Playitas, Fuerteventura
Hotel Playitas, Fuerteventura - možnost ubytování

Komentáře

Velmi udržovaný hotel, ideální pro odpočinek. Pokoje jsou velmi pěkné a čisté, s výhledem na moře. Veškerý personál byl přátelský a ochotný pomoci. Velmi klidný hotel, který se nachází v zátoce (v komplexu jsou další 2 hotely), byly zde restaurace a bary. V blízkosti je rybářská vesnička. Jídlo a pití: velký výběr, podávané formou bufetu, jsou podávány také místní typické pokrmy. Pláž: jemný tmavý písek v bezprostřední blízkosti hotelu.

Kanárské ostr. na FB