Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Paraiso Resort, Playa De Los Pocillos

Pohled na hotel Riu Paraiso Resort s bazénem

Atraktivní hotel Riu Paraiso Resort, vyšší střední třídy, dělí od písčité pláže Playa de los Pocillos jen pobřežní ulice (cca 30 m). Místní centrum s velkým množstvím obchodů a zábavních podniků je vzdálené 2 km. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází zastávka veřejné dopravy, letiště Arrecife je vzdálené 10 km.

Hotel disponuje 3- a 4-patrovými hlavními budovami a dvěma 2-patrovými vedlejšími budovami s celkem 550 pokoji. Je klimatizovaný a nabízí přijímací halu, 4 výtahy, obchod, kadeřnictví, bary, restaurace s nekuřáckými prostorami, konferenční místnost a veřejný internetový terminál. Pro hosty je k dispozici pokojový servis a možnost praní prádla.

Hotel nabízí svým hostům 3 plavecké bazény se sladkou vodou (jeden je vyhřívaný), dětský bazén, bary u bazénu, lehátka, slunečníky, whirlpool, saunu, masáže (speciální nabídka wellness), posilovnu a 2 tenisové kurty. Můžete si zahrát stolní tenis, plážový volejbal, billiár (za poplatek), bocciu a golf (hřiště je vzdálené 17 km). Na pláži je nabídka vodních sportů od místních provozovatelů. Nabídku doplňuje animační program pro děti a dospělé.
Děti mohou využívat dětské hřiště a pro děti ve věku od 4 do 12 let je dětský klub.

Komfortně zařízené pokoje mají vanu a WC, fén, telefon, kabelovou televizi, internet, minibar, ledničku, koberec, klimatizaci, centrální topení a sejf.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Místní alkoholické a nealko nápoje (10.30–24 hodin, na sikotéce do 2 hodin), studené a teplé snacky u bazénu (15.30–17.30 hodin).

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Riu Paraiso Resort - možnost ubytování

Kanárské ostr. na FB