Jste zde

Domů » Gran Canaria

Hotel Seaside Residencia Grand, Maspalomas

Bazén u hotelu Seaside Residencia Grand,Gran Canaria

Moderní luxusní hotel Seaside Residencia Grand je položen uprostřed nádherného palmového háje. Jemná písková pláž a rušná promenáda je vzdálená jen 300 m. K centru města Maspalomas s možnostmi k nákupům a zábavě je to jen několik minut chůze (asi 500 metrů). Playa del Ingles je vzdáleno asi 5 km a mezinárodní letiště asi 40 km.

Hotel je zařízený ve španělsko-maurském stylu, byl otevřen v roce 2000 a nabízí téměř 100 pokojů ve 2 patrech. Svým hostům nabízí velkorysou přijímací halu s výtahy a recepcí, která je vsazená okolo hodin. K tomu patří společenské místnosti, butik, kadeřnictví, útulný piano bar, klimatizovaná restaurace s oddělenou nekuřáckou zónou a terasa. Hostům je k dispozici také veřejný internet. Jako doplňková služba je zde za poplatek pokojový a prádelní servis a lékařská péče.
Ve venkovním areálu je hostům k dispozici bazén se sladkou a slanou vodou, snack bar a sluneční terasa s lehátky a slunečníky. K tomu je možno využít fitness studio a wellness se saunou, solárium, parní koupel a masáže (za poplatek). Další možnosti, jak využít volný čas, jsou vodní aerobic a golf. Golfové hřiště je vzdáleno asi 1,5 km od hotelu.

V elegantních a moderně zařízených pokojích je koupelna se sprchou nebo vanou, WC a fénem, kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, telefon, satelitní televize, hifi souprava a vlastní připojení k internetu. Dále je tu minibar, lednička, klimatizace, centrální vytápění, sejf a balkon nebo terasa.

Je zde možnost objednat polopenzi nebo plnou penzi. Snídaně je formou bufetu, večeře může být formou menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Seaside Residencia, Gran Canaria - ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Celkově vzato jsme byli spokojeni. Byli jsme v tomto hotelu již 3 krát, věděli jsme, co nás čeká a jak to chodí. Už roky stojí tento hotel v popředí všech, které jsme dosud navštívili. Dostali jsme pokoj, který jsme si přáli a s perfektním servisem. Hotel neleží v první řadě u moře, ale ve druhé. Když chceme klid a soukromí, máme ho. Když chceme více živo, jdeme se přes den na pláž nebo večer do blízko ležících velkých 4 – 5 hvězdičkových hotelů najíst se a popít. Možnost sportu jsme využili jednou. Kdo se chce koupat v mořských vlnách, může jít na ½ hodiny vzdálené písečné duny a najít si tam místečko. Komfort odpovídá ceně. Jestli je to hotel vhodný pro rodiny s dětmi, nemůžeme posoudit.

Kanárské ostr. na FB