Jste zde

Domů » Tenerife

Hotel Sentido San Blas Reserva, Golf Del Sur (Sant Miguel)

Hotel Sentido San Blas Reserva, Tenerife

Hotel Sentido San Blas Reserva leží na jihovýchodním pobřeží ostrova Tenerife, na okraji města San Miguel, přímo na pláži. Letovisko Playa de las Americas je vzdálené asi 13 km, letiště 8 km. V blízkosti hotelu jsou nákupní možnosti, restaurace a bary.

Hotel působí nádherně svým vzhledem, barvami a strukturou okolí (okolí je ozdobeno místními druhy rostlin). Má 331 pokojů, přijímací halu, recepci, výtahy, WLAN – internetové připojení ve všech společenských místnostech (za poplatek), hlavní restauraci, á-la-carte restauraci, bary, muzeum, tiskové centrum o ochraně životního prostředí, historickou zážitkovou podzemní chodbu.
V nádherném a vkusně zařízeném venkovním prostoru je přírodní, splavné jezero, nádherná krajina se 4 mořskými bazény, sluneční terasy, bazénový bar. Lehátka a slunečníky jsou v ceně, ručníky na kauci.

Sportovní aktivity bez poplatku jsou basketbal, plážový volejbal, fitness, fotbal, horská kola, tenisový kurt. Za poplatek se nabízí zážitkové sprchy, krytý bazén s hydromasáží, jacuzzi, různé masáže, sauna.
Pro nejmenší hosty je k dispozici samostatný dětský bazén, dětské hřiště, miniklub (4-12 let).
Hotel Sentido San Blas Reserva nabízí různorodý a bohatý zábavný program a pestré aktivity, jako např. úplněk-soirees, workshop pod širou oblohou, zahradnický workshop, workshop hraček z přírodních materiálů, workshop ekologického vaření, archeologie a astronomie (za poplatek). Dále volnočasové aktivity jako simulace přežití v době kamenné, stanový tábor v přírodě, tématické slavnosti, folklóry, show, hry, diskotéku.

Pokoje Superior jsou moderně a velmi komfortně zařízeny se sedacím koutem, minibarem, klimatizací, sejfem, satelitní televizí, hudebním kanálem, telefonem, WLAN – internetem (za poplatek), koupelnou, sprchou, WC, fénem, župany, balkónem nebo terasou, s bočním výhledem na moře. Za příplatek lze objednat pokoj s přímým výhledem na moře.
Suity jsou vybaveny obývacím pokojem, 1 samostatnou ložnicí, 2 koupelnami, balkónem nebo terasou, výhledem na moře, jinak mají stejné vybavení jako pokoje Superior.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - všechny jídla formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Tenerife, hotel Sentido San Blas Reserva - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni. Pokud Tenerife, tak jedině San Blas. Dokonce ani blízkost letiště nám nevadila. Krásně strávený čas, moc děkujeme. Hotelem jsme byli opravdu nadšeni, personál byl obzvláště milý a ochotný pomoci. Hotel leží stranou a nabízí klid, který jsme hledali. K poznání ostrova a navštívení krásných pláží je potřeba auto. Velká pochvala patří kuchařskému týmu – jdílo bylo absolutní špička. Pláž je malá a nezajímavá s kameny, není určená ke koupání. V blízkosti najdete větrnou pláž El Medano s nádhernými vlnami ke koupání.

Kanárské ostr. na FB