Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sheraton Fuerteventura, Caleta de Fuste

Hotel Sheraton Fuerteventura Beach Golf

Hotel Sheraton Fuerteventura Beach Golf se nachází přímo na pláži. Městečko Puerto del Rosario je vzdálené jen cca 15 km. V bezprostřední blízkosti najdete nákupní centrum, restaurace, obchody a bary. Do golfového klubu Fuerteventura a k nákupnímu centru jezdí od hotelu pravidelný autobus. Letiště je vzdálené asi 8 km.

Luxusní hotel splňuje nejvyšší nároky a disponuje celkem 266 obytnými jednotkami. K jeho vybavení patří přijímací hala, recepce, bar, bufetová restaurace, á-la-carte restaurace (rybí, steak bar, středozemní a asijská).

V zahradě, která se nachází v blízkosti moře, jsou bazény se sladkou a slanou vodou a bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma.
Pro děti je denně k dispozici miniclub (2 – 12 let) od 10:00 do 17:00, samostatný dětský bazén, dětské hřiště a dětská diskotéka.

V ceně ubytování je pestrý večerní zábavní program, plážový volejbal a lukostřelba. Za poplatek je tenis, minigolf a wellness spa centrum o velikosti cca 1000 m2 (od 17 let) se saunou, parními lázněmi, tureckými lázněmi, masážními sprchami a posilovnou. Přímo vedle hotelu se nachází 18-ti jamkové golfové hřiště (pro hosty hotelu sleva).

Komfortní pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, županem, telefonem, sejfem, TV se satelitem, internetovým připojením WLAN, minibarem (za poplatek), klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
Junior suity (pro 2 – 4 osoby) mají stejné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější (cca 70 m2), mají vanu s jacuzzi a balkón s výhledem na moře. Maximální obsazení: 3 dospělí nebo 2 dospělí + 2 děti.

Stravování: Polopenze - snídaně i večeře formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Sheraton Fuerteventura - ubytování
Hotel Sheraton Fuerteventura s restaurací
Hotel Sheraton Fuerteventura s vnitřním bazénem
Hotel Sheraton Fuerteventura s bazénem

Kanárské ostr. na FB