Jste zde

Domů » Gran Canaria

Hotel Sheraton Salobre Golf Resort & Spa, El Salobre

Hotelový areál Sheraton Salobre Golf v El Salobre

Hotel Sheraton Salobre Golf Resort & Spa leží přímo u golfového hřiště Salobre Golf s 36 jamkami, s nádherným výhledem na okolo ležící horskou krajinu ostrova Gran Canaria až k moři. Do Playa del Inglés je to 8 km a k pláži Maspalomas asi 6 km, kam jezdí bezplatný hotelový autobus.

Na svahu postavený hotelový resort luxusní třídy Sheraton Salobre Golf má 313 pokojů, které jsou rozdělené v 17 budovách. K pohodlí hostů přispívá velkorysá přijímací hala s recepcí, výtahy, internetový terminál (v ceně), bufetová restaurace, 2 á-la-carte restaurace a 4 bary. V upraveném venkovním prostoru najdete 7 sladkovodních bazénů se slunečními terasami. Největší bazén nabízí fantastický panoramatický pohled na písečné duny v Maspalomas. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.
Pro děti je k dispozici miniklub (5-12 let) a juniorklub (13-18 let) se stolním fotbalem, stolním tenisem a billardem. Kromě toho je zde dětské hřiště a samostatný sladkovodní dětský bazén. Hlídání dětí je na vyžádání a za poplatek.

Sport: Fitness je v ceně ubytování, za poplatek pak golfový simulátor. Přímo u hotelu je hřiště Salobre Golf - jih (18 jamek) a Salobre Golf – sever (18 jamek). Další golfová hřiště: Meloneras Golf 4 km, Campo de Golf 5 km, Anfi Tauro 11 km, El Cortijo 53 km a Real Las Palmas 69 km.
Wellness "Aloe Spa" nabízí whirpool, parní koupel, finskou saunu, bio saunu, ledový pramen, venkovní bazének s masážními sprchami, zážitkové sprchy, kosmetické služby a masáže (vše za poplatek).

Dvoulůžkové pokoje Deluxe: Elegantní a komfortně vybavené pokoje nabízejí koupelnu s WC a vanou, fén, župany, telefon, bezdrátové připojení k internetu (za poplatek), sejf, satelitní televizi, minibar, klimatizaci, nábytkem zařízený balkon s výhledem na hory nebo na moře.

Strava: Snídaně a večeře v bufetové formě.

(údaje jsou z roku 2010)

Gran Canaria, hotel Sheraton Salobre - možnost ubytování
Ostrovy: 

Komentáře

Super spokojenost, byla to dovolená snů! Hotel leží zcela osaměle bez dalších nákupních možností, to jsme ale věděli a tak jsme si to i přáli. Pláž je asi 10 km a hotel nabízí odvoz několikrát denně k vlastní hotelové pláži. Sportovní a volnočasové vyžití bylo příjemné. Vybrali jsme si hotel kvůli možnosti hraní golfu a trávení času ve fitness, vše bylo perfektní. Jen umístění fitness ve sklepních prostorech se nám moc nelíbilo. Bylo by krásné i při pohybu mít možnost výhled na hory či na pláž. Krásný bazén na střeše s dostatkem lehátek a ručníků.

Kanárské ostr. na FB