Jste zde

Domů » La Palma

Hotel Sol La Palma, Puerto Naos

Kanárský hotel Sol La Palma na pláži

Hotel Sol La Palma se nachází přímo na pláži s černým lávovým pískem. Pobřežní promenáda začíná před prázdninovým zařízením, centrum Puerto Naos je vzdálené několik minut pěší chůze.

Prostorný prázdninový hotel se skládá z hlavní budovy a několika vedlejších budov, ve kterých se nachází asi 469 pokojů, studií a apartmánů. V hlavní budově se nachází prostorná přijímací hala s koutkem k posezení, internet (za poplatek), bary a restaurace, 6 výtahů.
V udržované zahradě na dvou úrovních, se v každé z nich nachází jeden plavecký bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, a poolbar.

V ceně ubytování je stolní tenis, fitness a minigolf. Hotel několikrát týdně pořádá denní a večerní animační programy se show, tancem a živou hudbou. Pro děti je určen miniclub (od 5 do 12 let), integrovaný dětský bazén, dětské hřiště.
Za poplatek je tenisový kurt (s umělým osvětlením), wellness centrum s různými procedurami jako jsou masáže, sprchy, kosmetické procedury, turecké lázně, sauna a jacuzzi.

Pokoje jsou příjemně vybavené klimatizací, televizí se satelitem, minibarem, sejfem, telefonem, fénem, vanou/WC a balkónem, možnost rezervace pokoje s výhledem na moře.
Studia (cca 40 m2, max. 2 dospělí a 1 dítě) ve vedlejších budovách nají stejné vybavení, disponují navíc kombinovanou obytnou místností s ložnicí, kuchyňským koutem s kávovarem.
Apartmány (cca 55 m2, max. 3 dospělí a 1 dítě) mají navíc mikrovlnnou troubu a samostatnou ložnici.

Stravování: Polopenze (snídaně a večeře) nebo all inclusive - bohatý snídaňový bufet, v poledne lehký bufet a večer bohatý bufet se studenými a teplým pokrmy, odpolední káva, čaj a pečivo. Místní alkoholické a nealko nápoje během všech chodů a u baru od 10:00 do 23:00 hod.

(údaje jsou z roku 2011)

Kanárský hotel Sol La Palma s bazénem
Kanárský hotel Sol La Palma - ubytování
Ostrovy: 

Místo

Hotel Sol La Palma 28° 34' 56.442" N, 17° 54' 29.1168" W
Location

Kanárské ostr. na FB